View Full Version : Borsacı hastalıkları
b.a.b.a.l
16-11-2004, 14:53
Bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama bence önemli. Benim ilk aklıma gelenler; başağrısı ve ilerlerse migren, çarpıntı, tansiyon, gastrit ve devamında ülser, reflü, ilerleyen yaşlarda strese bağlı şeker, görme problemleri ve göz tansiyonu, sürekli hareketsiz ekran başında oturmaktan dolayı sırt ve bel ağrıları, hızlı klavye kullanma sonucunda carpal tünel sendromu, ekran başında birşeyler yemekten dolayı obezite ve kalp...
Yani genç borsacı arkadaşları korkutmak gibi olmasın ama durum bu. :D Aramızda bunlardan sorunu olan ve bunu borsaya bağlayan ya da tavsiye, çözüm vs birşeyler eklemek isteyen var mı?
sn. b.a.b.a.l saç dökülmesini unutmayalım:)
b.a.b.a.l
16-11-2004, 15:04
Kiminde dökülme yerine epey bir beyazlama oluyor. Ben ikinci gruptayım. Bir de stresli günlerden sonra uykusuzluk olabiliyor duruma göre.
Ekran karsisinda borsa sitelerinde mouse ile dolasmaktan dolayi omuz eklemlerinde agrilar, kireclenme :confused:
en büyük borsacı hastalığı ben demiştim hastalığıdır................
KALENDER
16-11-2004, 19:09
en büyük borsacı hastalığı ben demiştim hastalığıdır................
evet anadınmı bu hastalık beygir oynayanlardada var anadınmı
hatta bütün teşhisleri ve endıkosyonları bile aynın anadınmı
tamam
Ben ilk zamanlar borsa ile ilgilendiğimi açıkça söylüyordum. Çevremdekilerin çoğu da bana cüzzamlı, vebalı vb. gibi acıyarak bakıyorlardı. Ben de onların bu bakışlarına "hasta" oluyordum. Şimdi ise hiçbir şey demiyorum ve başım dinç, rahatım. Konu açılırsa şayet: "Borsa mı, ne borsası? Ben anlamam o işlerden.. Adını duyarım da bilmem neyin nesidir" falan diyorum. Öyle olunca hastalık nüksetmiyor. Size de tavsiye ederim. :D :D :D :D
b.a.b.a.l
16-11-2004, 23:31
Konu açılırsa şayet: "Borsa mı, ne borsası? Ben anlamam o işlerden.. Adını duyarım da bilmem neyin nesidir" falan diyorum. :D :D :D :D
Bunun bir benzerini uzun zamandır ben de yapıyorum. Bir zamanlar kim görse "abi ne aliim ne", ya da "5.000' den aldım 4.000' e indi ama 10.000' e gitçekmiş ne dersin" muhabbetlerine girerlerdi. Ben de uzun uzun anlatırdım. Uzunca bir süredir "yok artık ilgilenmiyorum" diyorum. Bir de en sinir bozucu olan şey: Epey uzun zamandır sürekli borsadasınızdır, en kötü günlerde dahi mal taşırsınız ve bir dönem üst üste 3 gün borsa tavan yaptığında çevrenizdeki herkes "oooo abi bu akşam sendeniz" nidalarıyla haykırır işte ona da tilt olurum.
Bunun bir benzerini uzun zamandır ben de yapıyorum. Bir zamanlar kim görse "abi ne aliim ne", ya da "5.000' den aldım 4.000' e indi ama 10.000' e gitçekmiş ne dersin" muhabbetlerine girerlerdi. Ben de uzun uzun anlatırdım. Uzunca bir süredir "yok artık ilgilenmiyorum" diyorum. Bir de en sinir bozucu olan şey: Epey uzun zamandır sürekli borsadasınızdır, en kötü günlerde dahi mal taşırsınız ve bir dönem üst üste 3 gün borsa tavan yaptığında çevrenizdeki herkes "oooo abi bu akşam sendeniz" nidalarıyla haykırır işte ona da tilt olurum.
Bir arkadasim var,borsayla hic bir alakasi yoktur,sadece benim ruh halimi kestirebilmek icin internetten endekse bakiyor,gecen gün görüstügümüzde resmen taziye ziyaretine gelmis gibi:
"-Abi duydum cok üzüldüm,borsa yüzde 2 kadar düsmüs,Allah beterinden saklasin insallah"
"-Yok abicim,bende Izocam diye bi yalitim firmasinin hissesi var,o yüzde 8 kalkti,kötü bisey yok"
"Abi borsa 1 düsmüsse senin hisse 4 düsmüs,hala iyimserligini koruyabiliyorsun ya,hayranim senin bu gayretine"
Adama neden "prim yapti" demedim,"yükseldi" demedim de kalkti dedim onu mu düsüneyim,hayran oldugu seye mi sasirayim,yoksa borsa 2 düserken yüzde 8 kazandigima israrla inanmak istememesine mi öfkeleneyim bilemedim ama öyle bir dumur bakisim vardi,kelime sarfetmeme gerek kalmadi dedigimi bes saniye sonra kavrayabilmesi icin..Dil dislerin arasindan disari cikmis,gözler hafif kisik,sol el saclari kasiyor,öyle bir vaziyette 5 saniye baktim galiba :D
Borsanın bende bıraktığı hastalığa bir ad bulamadım. Ama olay şöyle gelişiyor hareketli bir hissede işlem hacmindeki rakamlar sürekli değişiyor. Alımda veya satımda fark etmiyor. İşte bu rakamların sürekli değişmesini, bir süre sonra aynen benzin pompasındaki göstergedeki rakamların değişimine benzetiyorum.
nhakanay
17-11-2004, 14:19
Borsanın bende bıraktığı hastalığa bir ad bulamadım. Ama olay şöyle gelişiyor hareketli bir hissede işlem hacmindeki rakamlar sürekli değişiyor. Alımda veya satımda fark etmiyor. İşte bu rakamların sürekli değişmesini, bir süre sonra aynen benzin pompasındaki göstergedeki rakamların değişimine benzetiyorum.
.. :D Hele IHLAS taki islem hacmi Tanker gemileri doldurur tasırır.Ama ses var goruntu yok derler ya aynen oyle.
.. :D Hele IHLAS taki islem hacmi Tanker gemileri doldurur tasırır.Ama ses var goruntu yok derler ya aynen oyle.
Durumumuz vahim... :D :D :D
ekrana fazla bakmaktan ön bellekteki yükleme yüzünden gerilim baş ağrısı (migrenin bir öncesi)
b.a.b.a.l
20-11-2004, 12:38
Perşembe günü hareketsiz oturmaktan sırt ağrısı başladığı için artık ekran karşısında arada bir ayaklanıp tuşlara öyle basıyorum. Bu şekilde yaptığım al-satlar çok pozitif oldu. İşe yarıyor tavsiye ederim :) :) :)
Not: Yuh artık yani yok bir de at nalı asalım boynumuza :D
Bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama bence önemli. Benim ilk aklıma gelenler; başağrısı ve ilerlerse migren, çarpıntı, tansiyon, gastrit ve devamında ülser, reflü, ilerleyen yaşlarda strese bağlı şeker, görme problemleri ve göz tansiyonu, sürekli hareketsiz ekran başında oturmaktan dolayı sırt ve bel ağrıları, hızlı klavye kullanma sonucunda carpal tünel sendromu, ekran başında birşeyler yemekten dolayı obezite ve kalp...
Yani genç borsacı arkadaşları korkutmak gibi olmasın ama durum bu. :D Aramızda bunlardan sorunu olan ve bunu borsaya bağlayan ya da tavsiye, çözüm vs birşeyler eklemek isteyen var mı?
abi korkuttun beni. karar verdim bu işi bırakıyorum, canımdan kıymetlimi yav. :D
şaka maka benim gözler şu an çok sağlam( saç gitti o ayrı konu) ama bozulacak diye korkuyorum ne yalan söyleyim. tavsiyeniz nedir bi dinlendirici alsam acaba sorunu çözebilirmiyim.
b.a.b.a.l
21-11-2004, 21:08
şaka maka benim gözler şu an çok sağlam( saç gitti o ayrı konu) ama bozulacak diye korkuyorum ne yalan söyleyim. tavsiyeniz nedir bi dinlendirici alsam acaba sorunu çözebilirmiyim.
Ben lazer yaptırdım :D şaka değil.
Ben lazer yaptırdım :D şaka değil.
Ben de lazer yaptırmak istiyorum. Salı günü test yapılacak. Bu işte en önemli şey sanıyorum gözün gerçekten lazere ihtiyacı olup olmadığı. Bunun için de lazer yaptıracağınız yere güvenmek gerekiyor. Ben güvenmiyorum, oranın fabrika gibi çalıştığını düşünüyorum. Tam bir ticarethane, Sn. b.a.b.a.l. siz nerede yaptırdınız? Paylaşırsanız sevinirim.
Saygılar,
Off en kötüsü de salı günü borsayı bırakıp gitmek. Bence en büyük hastalık bu. Bir yakınımız vardı ve hep dua ederdi. İnşallah bir cenaze çıkmaz ve borsayı bırakıp gitmek zorunda kalmayız diye.
sebayrak
21-11-2004, 22:44
Meslegim ögretmen. Okulda bazi zamanlar tenefüsü bile zor bekliyorum. Hadi zil calsada Internettten bir göz atsam diye.. :confused: :confused: Böyle bir hastalik iste.
Meslegim ögretmen. Okulda bazi zamanlar tenefüsü bile zor bekliyorum. Hadi zil calsada Internettten bir göz atsam diye.. :confused: :confused: Böyle bir hastalik iste.
desene göreve başladığımda bende sizin gibi olacam. ama benimki beden eğitimi. belki odama bilgisayar alırım bide interneti bağlattımmı allah deme keyfime. :D (asıl sorun şu kpss yi geçmekte of offfffffff :mad: )
Bu Hisse.net üyelerine kimse yamuk yapmasın. Adamın ipliğini pazara çıkarıverirler valla. Herkes ayağını denk alsın. Avantacılık, ektilik, fazla uyanıklık yok... Bak adamı rezil ederiz ha... :D :D :D :D
El ariftir yoklar senin bendini
Dağıtırlar tuzağını, fendini (Karacaoğlan)
b.a.b.a.l
21-11-2004, 23:09
Taksim değil Bakırköy Göz Hast. Şimdi daha çok korkuyorum. Salı günü testleri yaptıracağım ama çizme işini biraz ertelerim (en azından güvenebileceğim yer bulana kadar)
Birkaç lot birşeyler satarak 300-400 $ fazla ver ve Dünya Göz Hastanesine git derim. Orada korkulacak birşey olmadığı söyleniyor. Ameliyat olanlar çok memnun. Bir de bazı yerlerde kartal gözü yapan cihazlar olduğunu duydum, okudum.
Tekrar geçmiş olsun, karar senin. Ben sadece fikrimi ilettim.
Sayın b.a.b.a.l. teşekkür ederim.
b.a.b.a.l
22-11-2004, 09:05
Rica ederim, ne demek... Gelişmelerden haberimiz olsun merakla bekliyorum iyi sonucu... :)
İmkb hızla geriliyor ve kalbime doğru kramplar giriyor. Bu durum ilk aşık olduğumda başıma gelmişti.. Bunun tıpta adı ne bilen varmı? :D
maalesef bu borsa bendede bir sürü rahatsızlığa sebep oldu gencecik yaşta saçlarım beyazladı (gerçi karizma oldun diyor arkadaşlar, kızlar hayran oluyormuşda) gözler desen göçtü uzağı göremiyom 1,5 yıl önce gözlük aldım onuda takamıyorum alışamadım gitti yakını göremesem takarım ama uzakta pek problem olmuyor nede olsa yaklaşınca görüyorum :D biraz daha bozulsun o zaman lazerle sıfırlatırız bu arada fünya göz hastanesinin kadrosunun iyi olduğunu duymuştum onlarda 3-5 ay önceydi galiba topluca acıbademe mi transfer olmuş mu ne öyle birşey duymuştum doğruluğundan emin değilim. tabii bu arada ekran başında içtiğimiz sigara yüzündende kesin kanser olup ölürüm sigaradan kanser olmasamda hisselerden kesin kanser olurum :düsün:
tulaycan
08-12-2004, 11:46
durum vahim bu sayfada:) valla arkadaşlar bende de bilgisayar başında durmaktan acaip boyun ağrıları var,sizde boyun ağrısı olmaması ilginç geldi:)
durum vahim bu sayfada:) valla arkadaşlar bende de bilgisayar başında durmaktan acaip boyun ağrıları var,sizde boyun ağrısı olmaması ilginç geldi:)
ben daha onları rahatsızlıktan saymıyorum bile şöyle boynumu bi sağa bi sola çevirip bir kırtlattınmı bişeycik kalmıyor :D
b.a.b.a.l
08-12-2004, 12:11
ben daha onları rahatsızlıktan saymıyorum bile şöyle boynumu bi sağa bi sola çevirip bir kırtlattınmı bişeycik kalmıyor :D
Aman ha o hareketi abartmayın, çok tehlikeli.
bı hastalık vardı.psıkolojık olarak.adını tam olarak bılemıyorum.yanlıs yazılmıssa ozur.
manık depresıf atak..:)ha ona yakalandım.borsa sayesınde.:)
Sarıvadi
08-12-2004, 20:53
"yarın kesin yükselicek",
"bu kağıt acaip prim yapacak",
"en iyi yatırım aracı borsa",
"burası dip, daha fazla düşeceğini sanmıyorum"
" bu kağıttan %20 yapıp, şuna geçerim ondan da %20 yapsam..." gibi beyine optimistik düşünce tarzını yerleştiren; BORSAOPTİMA
şensobey
08-12-2004, 21:46
Borsanın sayesinde bende oluşan hastalık:
İster malda olayım, ister olmayayım her fırsatta seans öncesi,seans içi ve sonrası bulaşıcı olduğuna inandığım hisse net sitesine takılmam oldu.
Sanırım bu hastalık bir çoğumuzda mevcut.
İlacını veya tedavisini bilen, bulan varsa şimdiden teşekkür ediyorum.
ewt yazan arkadaşlardan boyun ve hisse.net hastalığı bendede var..
Cikan borsa ile manik dusen ile birlikte depresif ve ayni ossilasyonda psikojenik impotenste sik gorulur :D
Hani derlerya birçok hastalığın başı stres'e dayanır.. Bu imkb de bu stres olayını yoğun yaşıyoruz. O zaman birçok hastalığın sebebi değilmidir...
Cikan borsa ile manik dusen ile birlikte depresif ve ayni ossilasyonda psikojenik impotenste sik gorulur :D
teshiste ek sik lik var. çıkan yada düşen borsada kişinin hissede olup olmamasına görede durum kanımca değişir. bu konuda haydar dümen e danışmak gerekir, zannımca. saygılar.
b.a.b.a.l
09-12-2004, 22:39
teshiste ek sik lik var. çıkan yada düşen borsada kişinin hissede olup olmamasına görede durum kanımca değişir. bu konuda haydar dümen e danışmak gerekir, zannımca. saygılar.
Haydar Dümen abimizin kendine hayrı olsa :D
Baş ağrısı ve gözlerde problem. Zamanla bu ikisi kesin oluyor. Gerçekten kazansak ve değse bari diğeceğim de Kanuni Süleyman haklı olarak itiraz ediyor :
Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi
Bir de manevi izdırap var. En kötülerinden. Gerçekten (Yakınlarınızda bile) muhtaç bir dolu insan varken ve küçük miktarlarla onları çok mutlu edebilecekken, bunu yapmayıp bir dünya parayı borsada kaybetmek... İnsanda psikoloji falan bırakmıyor...
b.a.b.a.l
12-12-2004, 21:41
Kazansak da kaybetsek de bir takım kuralları uygulamadığımız sürece birşeyi sürekli kaybettiğimiz kesin: SAĞLIĞIMIZI.
Bir de 'ticker hastalıkları' var:
- Ticker'sız kanal seyredememek
- Dünyayı yeşil-kırmızı görmeye başlamak
- Ticker 'A'da, senediniz 'Z'de de olsa tickera bakmaya devam etmek
- Ticker'ı geriye döndürmeyi istemek (irrasyonel)
- Reklam çıkıp ticker 'incelince' küfür etmek
gibi...
b.a.b.a.l
13-12-2004, 09:20
Bir de 'ticker hastalıkları' var:
- Ticker'sız kanal seyredememek
- Dünyayı yeşil-kırmızı görmeye başlamak
- Ticker 'A'da, senediniz 'Z'de de olsa tickera bakmaya devam etmek
- Ticker'ı geriye döndürmeyi istemek (irrasyonel)
- Reklam çıkıp ticker 'incelince' küfür etmek
gibi...
Çok iyi ya :D 10-15 yıl önce ticker hastalığı bende de vardı. Bu ara hangi bakkala kuruyemişçiye gitsem bakıyorum adam tartım işlemi yaparken bile gözünü tickerdan ayıramıyor :)
borsaci olmak kendi basina bir hastalik, allah hepimizi kurtarsin diyecegim ama umutsuz vaka :confused: :)
borsaci olmak kendi basina bir hastalik, allah hepimizi kurtarsin diyecegim ama umutsuz vaka :confused: :)
Bende de hisse net hastalığı başladı.Birde uykusuzluk var,uyuyamıyorum ya ,var mı bi çözüm yolu?????????? :hmm: :düsün:
ben de uyuyamıyorummmmmmm
Allah yardımcımız olsun.. hepimize acil şifalar... :D
borsacı hastalıklarının 2. önemlisi de sadece karların söylenmesi.zararlar nedense çabuk unutulur.......................................... ............................
b.a.b.a.l
14-12-2004, 12:57
Alım emri gerçekleştiği andan itibaren, aldığı hissenin aslında büyük babalar tarafından toplanıyor olduğu inancının beyinde yeşermeye başlaması ve zamanla artan bir ivmeyle çoğalması sonucunda muhakkak bir gün satıcısız tavan serilerinin başlayacağından emin olma ve bunu bulunduğu her ortamda dillendirme sendromu. :)
Uyuyamama problemi 3 4 sene önce beni de deli ediyordu.Hiç unutmam birgün bayag1 kredide malda olduum hissenin fabrikas1n1n yand1g1n1 görüp yataktan f1rlam1st1m.Bunun 1c1n en 1y1 cözum bence,k1sadan b1raz kac1p b1lancolu kag1tlrda vadey1 uzatmak.Em1n1m faydas1n1 goreceks1n1z.En oneml1s1 sagl1k,kazand11m1z1 ilaçlaram1 verel1m b1de zaten zor kazan1yoruz.Sayg1lar...
b.a.b.a.l
14-12-2004, 21:56
Çok etkilenme durumunda en iyisi 2-3 gün hiç ama hiç bakmamak, başka hobiler edinmek....
Sarıvadi
14-12-2004, 22:53
bi gun gırtlağa kadar maldayken "yaw galiba şu zamanda çok risk aldım" diye sabaha kadar uyuyamadım. Ertesi gün ilk işim parça parça malı hafifletmek oldu.Ben sattıkça hisse yükseldi... Sonra "ben ne .ok yedim" diye hiç uyuyamadım . Sonuçta uyuyamamak baki :)
bendede en onemli sorunlar su anda ki tabi uykusuzluk (dusunuyorum sabah hissem ne olur tavan olurda zengin olurmuyum diye yada dusuyorsa daha ne kadar dusecek satsammi satmasam mi diye )uykusuz geceler 2.rahatsizligim ise yagrin nolacak sitresi hergun diger gunu dusun mekten kafayi yiyorum 3. saat 16.30 olunca kendimi bir boslukta hisediyorum diger seansin baslamasini ip ile cekiyorum
daha 30 a yeni girecem. kafamda saç, ağzımda diş kalmadı, sigara çay gani tüketim mide gastrit ,çekilen baş ağrısı sinir stres o na yanayım kaybettiğim halde kaldığımamı
forumkolik
07-04-2006, 14:36
trigonostik immun default mesonesi :eek: , okizampor attact:vurkafa:, kalibratik reenterpraktion:a-o:, fresh unhappy korrozion:bravo:, sleepaut attact:nnee:, think&think:düsün: semptomu, under cry-over cry-crying for many depretion:aglayan: :dolar:
Minoltay
17-04-2006, 01:03
Bu topiği sağlık bölümüne taşımak gerekir...yanlış yerde..
Bence borsada en büyük hastalık veya hayalperestlikde diyebiliriz; Daha çok kazanma hırsı.7 Yıldır borsadayım,tecrübelerimi bir bir yazdım.Nerede hata yaptım ,nasıl kaybettim,nasıl kazandım....vs. Neticede hatalarım azalsada yinede yanlışlarım süregidiyordu.Aklıma gelen bir cümle vardı.Çoğu yerde latife olarak arkadaşlarla şakalaşırdık acı gerçekleri.Bunu sizlerinde istifadesine sunuyorum.''Hiç tanımadığınız sokaktan geçen biri size binlira veriyor,sizde hayır bunu istemem daha fazla ver diye bekliyorsunuz''.Sonuç olarak kazanılan bir şey varsa onuda kaybediyoruz.Saygılar....
Yukardaki yazdıklarımı yine kendim uygulayamadım.Bir hisseden %40 karda iken satmadım,güya daha fazla çıkacak diye.Sonuçta kağıt geri geldi ve kazandıklarımı kaybettim.Yinede akıllanmadım.Bu kaçıncı kez başıma geliyor bilmiyorum.Bildiğim bir şey var o da karlıysan hemen satmam gerektiği.Herkese ders ola.
Hep olumsuzluklardan bahsedilmiş ya elinizde bulunan senetle ilgili müthiş bir haber gelip senediniz tavan tavan gitmeye başladığında hissettiğiniz müthiş duyguya ne demelii ömrünü uzatır insanın heheheheheeee
Sn.borsakk Kazakistan'ın neresindesiniz.Ben Jezkazgan'da 4 yıl ikamet ettim.Sizinde ikamet Kazakistan yazınca merak ettim,beni mazur görünüz,saygılar.
registan
07-05-2006, 18:16
bazen ruyanızda aldığınız hissenin gideceği yada düşeceği fiyatı görmek .
ama tabiki rüya ile amel edilmez deyip umursamamak.
En iyi para cepteki paradır.Hisseyi satıp paranı hesabına geçirmeden önce hissenin çıktığınada,düştüğünede sevinip-üzülme.
Manik depresif hareketler bi gün iyi bi gün kötü yaşamak.Her sabah hisselerin çıkacağını umut etmek.Hayalperest olmak.Polyanna takılmak.
Borsadan başka bir şey düşünememek,hafta sonunu geçirememek,hafta içinin çabuk geçiyor olması,yeni umutlarla her pazartesiyi iple çekmek ama genelde hüsrana uğramak, insanı ruhen içten içe karamsarlığa itmesi,bununda hayat görüşü haline gelmesi yaşanmış borsa dramalarıdır.
Bazen sanki imkb'de başka hisse yokmuş gibi inadına aynı hisseyle uğraşmak,zararda edilse ondan ayrılmamak.Kısacası menfi fanatiklik yapmak.
Sn.borsakk Kazakistan'ın neresindesiniz.Ben Jezkazgan'da 4 yıl ikamet ettim.Sizinde ikamet Kazakistan yazınca merak ettim,beni mazur görünüz,saygılar.
Ben Astanadayım yeni başkentde 1 yıldır buralardayım :roll:
Teşekkür ederim arkadaşım.Bende Astana'da bir defa bulunmuştum.O zaman yeni başkent olmuştu.Hızlı bir şekilde yapılaşma vardı.Kışın gitmiştim,tipi-kar vardı.Çok zor şartlarda işimizi yapmıştık.Allah yardımcın olsun.
kas-iskelet
09-05-2006, 23:23
bende 99'da Almaatada iki ay kalmıştım. Bence yeterli bir süreydi. Bir kereye mahsus görülebilir yer.
ergenplan
20-05-2006, 11:29
son günlerde borsada yeni bir hastalık peydah oldu.
efendim 15.30 sendromuda diyebiliriz.
hergün sevgili ! abd nin bilmem ne verileri bekler olduk.
borsacı hastalıklarının 2. önemlisi de sadece karların söylenmesi.zararlar nedense çabuk unutulur.......................................... ............................
kötü hatıralar hafızadan silinirmiş iyileri de cilalanır daha parlatılırmış :cool:
S161803398875
29-05-2006, 00:14
Bu bölümü okuyunca aklıma kumar geldi...
zaman harcayıcı- emek kaybı- sinir -paranoyaklık -dalgınlık-para kaybı-guvensizlik-azda olsa yalancılık-
sahsı fıkırlerım olup kımseye lafım yok kendım ıcın...
Strese bağlı kimi cilt rahatsızlıkları yaşadım. Ara arada yaşıyorum.
Yaklaşık her gün 20 km den fazla bisiklete binmeye başlayınca bu sorunlar büyük oranda azaldı.
Lakin özellikle kış ortasında sanırım depreşir.
Bir ay sonra bıkmayıp kullanmaya devam edeceğime inanabilsem iyi bir yürüyüş bandı alırdım açıkçası kış ayları için...
Özellikle günlük alsat yapanlarda hayal kırıklığı ve yoğun strese bağlı olarak birçok psikolojik hastalık görülebilir.Herşeyini kaybeden insanlar gördüm.Hırs yapıp kaybettiğiyle yetinmeyip oturduğu evi bile satıp borsaya yatıran gördüm.Bunu yapan bir insanın ruh sağlığı yerinde olmasa gerek.Özellikle seans salonlarında şu kalkıyor bu kalkıyor hastalığıda vardır.Sayın gemicinin daha önceki mesajlarında yazdığı ben demiştim hastalığıda sık rastlanan bir hastalıktır:D :D
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.