Ana sayfa Borsa 6 Şirkete Borsa kotundan çıkarılma uyarısı

6 Şirkete Borsa kotundan çıkarılma uyarısı

Borsa İstanbul yönetimi 6 şirketi dün itibariyla uyararak gerekli koşulları yerine getirmediği takdirde Atlantis Yatırım Holding, Feniş Alüminyum, Genpower Holding, Gimsan Gediz İplik ve Mensucat, Mert Gıda Giyim Sanayi ve Transtürk Holding’i 30-11-2016 itibariyla Kotasyon Yönergesinin 23 üncü maddesinin birinci fıkrasının (c) bendine göre borsa kotundan çıkarılacağını duyurdu.

 

2 YORUMLAR

  1. bir tane turgay cin-er ile dinç bilgin isimli borsa çambazları vardı. sabah hisselerini bin liradan 5000 liraya çıkarttılar milletin elinde bıraktılar…mahkeme bu hisseleri çağrı yapın alın dedi bu iki uyanığa ama yargıtaya gittiler neler olduysa Yargıtay mağdurların haklarını koruyacak yerde mahkeme kararını reddetti..ben haram ediyorum bu ikisine benim paralarımın üzerine oturdukları için…kanser olsunlar…şimdi bunlar adamdan geçiniyorlar..

    • mühimdir lütfen borsada yapılan aykırı işlerin anlaşılması için turgay ciner ve dinç bilgin isimli bora manüpülatörlerin yaptıklarını açıkladığım biraz önceki yazımı yayınlayın da millet anlasın neler yapıldığını borsada…

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here