Ana sayfa Şirketler Günün Şirket Haberleri

Günün Şirket Haberleri

DENİZ GYO

Deniz GYO, Muğla’da toplam 23 bin 768,38 m2 alanda Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile gayrimenkul projesi geliştirme kararı aldı.

BOSCH FREN

Şirket Bursa fabrikasında 7-13 ve 21-27 Ağustos tarihlerinde kısmen; 14-20 Ağustos tarihleri arasında tamamen üretim faaliyetlerine ara verileceğini açıkladı. Bu dönemde, nöbetçi personel ile sadece bakım ve revizyon çalışmaları gerçekleştirileceği bildirildi.

MİGROS

02 Ağustos 2017 tarihli kira sözleşmelerinin devrine ilişkin özel durum açıklamasında konu edilen 12’si Migros, 8’i Kipa olmak üzere toplam 20 mağazanın elden çıkarılmasına yönelik CarrefourSA ile imzalanan sözleşme kapsmında devir bedeli mağazaların teslimini takip eden 10 gün içinde tahsil edilecek.

Söz konusu sözleşme, demirbaş ve kira sözleşmelerinin devri şeklinde olup gayrimenkul satışı bulunmuyor. Mağazalar İzmir, Muğla, Balıkesir ve Aydın’ın ilçelerinde yer alıyor.

ŞEKER LEASING

Şeker Finansal Kiralama, 110.000.000 TL nominal tutara kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka edilerek ve/veya halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara ve/veya tahsisli olarak ihraç edilmesine karar aldı.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here