Originally Posted by bikmisbroker
sn.üstadım;
böyle bir topic açtığınız için öncelikle sizin,sonrada tüm babaların ,babalar gününü can-ı gönülden kutluyorum...
sevgi ve saygılarımla...
|
|
Babalar gunu dolayisi ile bu basligi erken de olsa acmak farz oldu, Tum babalarin babalar gununu kutlar, yavrusunu 9 ay karninda tasiyan bir anne kadar olamazsak da cocuklarimiz bizler icin cok sey ifade etmektedir..
Babalar gunu dolayisi ile siz babalar da dusunduklerinizi yazin bakalim?
Nasil mi? Bak sekil 2;
Originally Posted by bikmisbrokerOriginally Posted by nature
Originally Posted by bikmisbroker
sn.üstadım;
böyle bir topic açtığınız için öncelikle sizin,sonrada tüm babaların ,babalar gününü can-ı gönülden kutluyorum...
sevgi ve saygılarımla...
bu kainat sevgi hemde karşılıksız bir sevgi..ilahi bir sevgi üzerine kurulmuş.
masmavi gökyüzü,renk renk çiçekler,yağan yağmurlar bembeyaz bulutlar her santiminden bereket fışkıran mis kokulu topraklar meyve dolu dallarını bize doğru uzatmış ağaçlar,süt dolu memelerini sağıcıya teslimiyetle uzatmış inekler hep birer karşılıksız sevgi tezahürleri.....
anne ve baba ise bunun insan cephesindeki zirve örnekleri sevgi fedakarlık adına..
allahın en büyük lutuflarından birisi analık ve babalık ,insanoğluna..
gözünüzün önünde, el kadar bir varlığın büyüyüp serpilmesini size ilk defa baba deyişini,yanağınıza mis kokulu öpcüklerini kondurmasını görmek,duymak ve hissetmek işte bu herşeye değiyor...
nisan mayıs ayları gevşedi gönül yayları..
herkesin babalar gününü kutluyorum.
babacığımada buradan bizler için katlandığı her fedekarlık için allah razı olsun diyorum...
Haziranın ilk haftası değil mi Babalar günü?
geç olmasında erken olsun
Her ne kadar AnnE'ler günü topiğini sn AnnE açamadıysa da, Babalar günü topiğinin sn BaBo tarfından açılmış olması, babalar günü'nün anlam ve ehemmiyeti açısından takdire şayandır.
Kendilerini ayrıca tebrik etmek lazım.
Saygılarımla.
Kendimin ve baba olma duygusunu tadabilmiş tüm arkadaşların Babaları gününü kutlar; Sevgili BaBo'ma binlerce selam ederim efenim..
elimden tutup ilkokula kayıt yaptırmaya gittiğimiz günde dün gibi aklımda,
çok isteyip aldırdığım oyuncağı kırdığım gün yediğim tokatta,
fakülteden diplomamı alıp eve döndüğümde sabahın 4'ünde loş odada beni bekliyor oluşuda,
emeklerinin karşılığını almış bir baba olarak yanağıma kondurduğu öpücülerde;
babam; dürüstlüğün sembolü
iyi niyetin, fedakarlığın
idolüm
babalar günün kutlu olsun
önce kendi BaBo'mun sonra Sn. BaBonun sonra tüm BaBoların BaBolar günü kutlu olsun