Sayfa 117/117 İlkİlk ... 1767107115116117
Arama sonucu : 933 madde; 929 - 933 arası.

Konu: ADEL - Adel Kalemcilik Ticaret Ve Sanayi A.Ş.

1. Bedelsiz sermaye artırımı sonrasında lot sayısının artması da istedikleri gibi at koşturmalarına imkan verdi. Fiyat 30 TL üzerinde kalmayı başarırsa ve şirketten dönüşümle ilgili hamleler gelirse gelecek için ümitli olunabilir diye düşünüyorum.

2. Benden başka yazan olmaması bir bakıma sevindirici. Demek ki çoğu kimse fiyat çakılmadan satıp kurtulmuş kalemciden. Kendileri çalıp kendileri oynasınlar. Kimler mi TEB-YKB-Yatırım Finansman-İş Bankası-Bank Of-Ak ve Ziraat üzerinden işlem yapan grup.

3. 1 seneyi geçtik unıcef işinde hala gelişme yok......yurtdışı teknoloji işi için bu ay çinle son görüşmeler yapılacak şu an ekip orada....stem dediğimiz ürünler 60 yakın belirlenip satılacakmış....birde yurdışı parekende devi ile anlaşma yapılmış 2025 ilk çeyrek sevkiyatları yapılacak........kısaca kasaya hala döviz girmedi belirsizlik devam ediyor.......birde belki borsanın en spekulatif hissesindeyiz sanırım....kaç defa düşürdüler....şirket yetkilileride pek umursamıyor maalesef.....kendi adıma hala hissedeyim ve zararda bekliyorum...güzel haberler gelmesini umuyorum artık.....

4. Bence hissenin akıbetini YKB ve TEB deki oyuncuların malların devrinin fiyat-zaman anlaşmaları belirleyecek. YKB bu tahtanın yeni kocası olmak istiyor. TEB müthiş bir tahta yapıcısıydı. Şahsi kanaatim YKB hissenin canını okumaya yemin etmiş gibi. Uzun bir süre belini doğrultması zor. Umarım yanılırım. (Şirket tarafında ihracat ve büyüme-satın alma hamleleri hayata geçirilirse iş değişebilir).

5. Hisseyi ileri sürün ki güven artsın yoksa nal toplarsin

Sayfa 117/117 İlkİlk ... 1767107115116117

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •