|
|
Bugün biraz yabancı girişi var..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son düzenleme : MukanKagan; 29-03-2019 saat: 10:13. Sebep: imla
Ey Türk titre ve kendine dön.
Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir? Bilge Kağan Kök Türk Kitabeleri
Gidecek hiç bir hisseye endeks engel olmuyor.
Bunların özel bir durumu var ya nedir Vaktiyle birileri pazarladı bu şirketi daha da belini doğrultamadı.
Sürekli zarar etmesi buna rağmen durumunun değişmemesi ve hala bu durumdaki şirketlerin borsada işlem görmeye devam etmesi garip işler.
spk nın ve ilgisiz ilgililer ancak borsa verilerini kapatmaya güç yetiriyor.
Bu nasıl bir zihniyet canlı borsa verilerini kapatmak da ne oluyor.
bu konuda yapılan işlemler ve son zamanlardaki gelişmeler açıkcası bu hisse hakkındaki bazı öngörülerimi değiştirdi. Sanırım Yönetim Kurulu kararını bekliyor hisse, birşeyler olacak gibi, bizim bildiğimiz karsan bu endekste 1.2x'leri görmesi lazımdı son düşüşlerde... Büyük bir tuzak değilse yön yukarı gibi..
ytd.
Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir? Bilge Kağan Kök Türk Kitabeleri
Gecen haftalarda teklif verdikleri Fas'ın 350 adet otobüs ihalesi iptal olmuş . Yeni ihale açarlar gene, teknik açıdan yeterli bulmamış katılımcıları Kazablanka ihale merceği... yok demiş!. İhale iptal oluyor, kaybedilmiyor dikkat edelim.
bu muydu beklenti? pek sanmıyorum...
ytd.
Karsan kademeler iyi ama. Dur bakalım Ne yapacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
|
|
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri