CHP
İyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
|
|
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Neyi güzel yorum anlamıyorum herkes kendini kandırıyor Binali Yıldırım'a soruyorlar kurt seçmenin oyunu istiyormusunz diye evet diyor ama aynı soruyu imamogluna soruyorlar HDP liler in oyuna talip misiniz diye peki sizce burada verilen cevap mi geçerli yoksa sorulan sorumu siyaset böyle birseydir işte kimse masum değil siyasette herşey olur
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Selo chp ye oy istedi...
http://www.haber7.com/guncel/haber/2...-sahneye-cikti
Eveett
Buradaki malûm şahsiyetlerin bağnaz edebiyatlarına güle güle bitap düştüğüm için seçim akşamı saat 21.00 e kadar yazmama kararı almıştım. 21 Şubattan beri yazmıyorum ve Mellet ittifakı üyelerine seçim akşamı 21.00 da buradan görüşeceğiz dedim. Hatırlatma babında yazıyorum sakın ola belirttiğim saatte foruma gelmemezlik etmeyesiniz kulağınızı çınlatırrım.....
Cumhur sevdalıları yarın akşam 21.00 de cümbüşe beklerim
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|
|
Yer İmleri