Sayfa 333/355 İlkİlk ... 233283323331332333334335343 ... SonSon
Arama sonucu : 2835 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: PRKME - Park Elektrik Madencilik

1. Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2. Ilgın termik santrali lisansına büyük para yatırıldı ama yıllardır bu alanda bir ilerleme olmadı. Engellere takıldı.
    Grubun diğer termik santrali Silopi elektrikte de üretim sıkıntılar varmış ve bazı şeyler askıya alınmış deniyor . Ciner grubuna karşı örtülü operasyon söylentilerinde var. arada yatırımcıda presleniyor.

Olanak olursa iyi fiyata alıcı bulurlarsa satıp giderler sanırım, Ama çok farklı izinler gerekiyor , Bu konuda da engeller olabilir. Birileri bunlara ucuza konmak istiyor olabilir belki.

3.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Ilgın termik santrali lisansına büyük para yatırıldı ama yıllardır bu alanda bir ilerleme olmadı.
    Lisans için kime kaç TL yatırıldı üstadım ?
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Ilgın termik santrali lisansına büyük para yatırıldı ama yıllardır bu alanda bir ilerleme olmadı. Engellere takıldı.
    Grubun diğer termik santrali Silopi elektrikte de üretim sıkıntılar varmış ve bazı şeyler askıya alınmış deniyor . Ciner grubuna karşı örtülü operasyon söylentilerinde var. arada yatırımcıda presleniyor.

Olanak olursa iyi fiyata alıcı bulurlarsa satıp giderler sanırım, Ama çok farklı izinler gerekiyor , Bu konuda da engeller olabilir. Birileri bunlara ucuza konmak istiyor olabilir belki.
    Silopi elektrikte gsd holding payı var,
    Bu şirket nakit zengini ,
    Gsd holding hissesinde bir fon son dönemde yüzde 5.10 hisse aldı
    Belki katkı olur diye bilgilendirme yaptım.
    Bu arada Silopinin park madenle bir direk ilgisi yoktur.
    Sadece çatı holdinge aittir.
    Yt.tavsiyesi değildir
    Sağlıklar

5. Buraya termik santral yapmayacaklarını zaten tüm faaliyet raporlarında zımnen yazıyorlar, o bakımdan benim açımdan o konu kapanmıştır...Esasen 1 sente muhtaç olduğumuz böylesi bir dönemde "yabancı" ortaklı bir hidrojen yatırımı için yurt dışından rahatlıkla yatırımcı bulunabilir ancak gelenler doğrudan yatırımı tercih etmeyip parayı faize yatırmayı tercih ediyor...Tek nedeni ise güvensizlik !...Yoksa çökme mökme, bu devirler çoktan geçti arkadaşlar...Affedersiniz ama1 dolar için... verecek haldeler...An itibariyle tek dertleri bugüne kadarki kazanımlarına birilerinin çökmesini engellemek...

6. Majör bir beklentisi kalmayan, sadece finansal verileri beklenen hisselerde çok fazla hareketlilik olmaması gayet doğal...Bizde ise özellikle esas sözleşme değişikliğinin stratejik bir vizyon değişikliğine yol açıp açmayacağına yönelik belirsizlik fiyatlamayı engelliyor...Dar bir bantta asansör barlarına devam olacak gibi duruyor...Temettümü alıp Ağustos haberlerine kadar tatile çıkacağım inşallah...O zamana kadar 6 aylıklar da belli olur zaten...O bakımdan herkese iyi tatiller diliyorum arkadaşlar...

7.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Silopi elektrikte gsd holding payı var,
    Bu şirket nakit zengini ,
    Gsd holding hissesinde bir fon son dönemde yüzde 5.10 hisse aldı
    Belki katkı olur diye bilgilendirme yaptım.
    Bu arada Silopinin park madenle bir direk ilgisi yoktur.
    Sadece çatı holdinge aittir.
    Yt.tavsiyesi değildir
    Sağlıklar
    Bu detayları biliyorum, sadece Ciner grubuna ait hem ılgın termik projesinin hukuksal olarak bloke edilmesi hem Silopi teemik santralinde uzun süreçli üretim yapılamıyormuş, bu blokajların bir nedeni olmalı diye düşündüm

8. Oynaşmaya devammm.....
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

Sayfa 333/355 İlkİlk ... 233283323331332333334335343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •