Ortakların sumasta neler olduğunu bilmiyor Ekşioğullarının hissesi olmamasına rağmen nasıl firmada yönetim kurulu başkanı ve söz sahibi oluyor yönetim kurulunun avukatlardan olması manidar bir durum bir şeyler dönüyor ama Allah bilir biz yatırımcılar bilmiyoruz bu firmanın incelenmesi için cimere şikayette bulundum bütün yatırımcıların cimere şikayette bulunması lazım en kısa zamanda yatırımcılara gerçekleri açıklamaları lazım
Yonga sumaştan daha potansiyelli değil mi ne dersiniz arkadaşlar
Bir durumda haklısınız şuan için yönetim kurulu dışında ki hissedarlar önümüzde ki dönemde ne olacağı hakkında bilgisi yok. Şirketten mail veya telefon yolu ile bilgi alma şansımız da yok gibi. Fakat ben bu sürecin bu şekilde devam edeceğini düşünmüyorum yeni yönetim genel kurulda onayı aldı ve resmileşti. Hilmi beyin yönetimi devretmesi sonrası süreçte gördüğüm kadarı ile şirketin önceliği spk mevzuatı dahilinde kurumsallaşmak. Yenilen internet sitesi basit gibi gelebilir fakat yatırımcı köşesinde ki içerik yatırımcılara yönelik dil olumlu geldi bana. Ayrıca İbrahim haselçinin kurulda olması toplantı başkanlığı yapması çok çok önemli(isim benzerliği değilse=bunu kurula giden bir arkadaş teyit edebilir). Yani bundan sonra ki süreci daha şeffaf yürütebilirler. Spk onaylı izahnamede belirtilen üst pazar konusu belki gündeme alınmış veya buna yönelik çalışmalar yapılıyor olabilir. Tabi bunlar benim kendi çıkarımlarım...
[QUOTE=uzun vade;6853408]Bir durumda haklısınız şuan için yönetim kurulu dışında ki hissedarlar önümüzde ki dönemde ne olacağı hakkında bilgisi yok. Şirketten mail veya telefon yolu ile bilgi alma şansımız da yok gibi. Fakat ben bu sürecin bu şekilde devam edeceğini düşünmüyorum yeni yönetim genel kurulda onayı aldı ve resmileşti. Hilmi beyin yönetimi devretmesi sonrası süreçte gördüğüm kadarı ile şirketin önceliği spk mevzuatı dahilinde kurumsallaşmak. Yenilen internet sitesi basit gibi gelebilir fakat yatırımcı köşesinde ki içerik yatırımcılara yönelik dil olumlu geldi bana. Ayrıca İbrahim haselçinin kurulda olması toplantı başkanlığı yapması çok çok önemli(isim benzerliği değilse=bunu kurula giden bir arkadaş teyit edebilir). Yani bundan sonra ki süreci daha şeffaf yürütebilirler. Spk onaylı izahnamede belirtilen üst pazar konusu belki gündeme alınmış veya buna yönelik çalışmalar yapılıyor olabilir. Tabi bunlar benim kendi çıkarımlarım...
kesın ibrahim bey . yalnız yatımcı köşesi zaten vardı . burda soru şu bayram değil seyran değil ibrahim neden burda . bu arada su an ıbrahım bey matrıks as de ve akdeniz yatırım holdıngde bagımsız uye zaten .
dolayısıyle su an göruntu spk ıle aradakı iletişimi ve süreci yürütebilir . olay sadece üt pazar olmayabılır . ortaklık satın alma da ihtımal dahılınde .
|
|
hergün 2/3 bedelszı haberı gelıyor . sumas gıbı dusuk sermayel sırket sayıs parmakla gosterılecek . em etkısı gecınce tekrar yuksek karları gorecegız sumas da .
Yer İmleri