Tahta çok sığ olunca 5 dakkada beşiktaş yaptılar. 3-5 bin lotla kademeler iniyor çıkıyor. Elimdekileri geri alabileceğimi bilsem serbest satıp taban taban çektiririm
|
|
İki gündür eğlencelik 30 bin lot civarı aldım sattım. Tahta okadar sığlaştı ki. Kademelerde 3-5 bin lot var. Almasıda satmasıda çok zor oluyor. Ereğlide aynı işlemleri tek kademede saniyesinde yapıyorsun. Mal iyice toplandı. Her cuma seans kapanınca imtiyazı uzattık,xx firmasına blok hisse sattık haberi gelecek diye maldan çıkamıyorum
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Tahta çok sığ olunca 5 dakkada beşiktaş yaptılar. 3-5 bin lotla kademeler iniyor çıkıyor. Elimdekileri geri alabileceğimi bilsem serbest satıp taban taban çektiririm
Turkcell ve Türk Telekom için hedef fiyatlarını yükselten HSBC, "Turkcell'i Türk Telekom'a tercih ediyoru. Turkcell için hedef fiyatı 100 TL'den 135 TL'ye ve TTKOM hedef fiyatını 33 TL'den 50 TL'ye revize ediyoruz"dedi.
https://www.foreks.com/haber/detay/6...uksellti/?s=09
Ben hep burdayım. 4 yılı geçti topluyorum. Piyasada 100 milyonun altında lot kaldı. Kalanı 5-6 kurumdan toplandı.toplayan yabancı lar, fonlar , ziraatte sabit miktar var. Hedefim en az 3 dolar. İki yıldır imtiyaz uzatımı,blok hisse satışıyla ortaklık , 5g ihalesi gibi haberleri bekliyorum. Haber akışıyla hisse tekrar fiyatlanacaktır. İletişim çağında ttkomun bu fiyatlarda olması çok saçma. Eskiden 40 milyar dolar fiyat biçiliyorsa şimdi 100 milyar biçilmeli. Bence geleceğin sektörü iletişim. Bekleyip görecem işin sonunu....
Yer İmleri