Sayfa 278/344 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328 ... SonSon
Arama sonucu : 2751 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    İşe gitmemek için kaç lot gerekli?

100 bin lotumuz olsa işe gitmeyi bırakabilir miyiz?

1% temettü vermeye devam ederse 100 bin lot ile niyet bile çekilmez desene
    Temettü oranları o seviyelerde değil çoğu hissede! Ülke de emekli olupta al hisse gitme işe mümkün mü acaba! Enflasyon ortamında hissenin fiyatının, parayı koruyabilmesinin boğuşmasını yaşıyoruz şuan için.
    İlerleyen süreçte Faizlerin normalleşme durumunda şirketlerin temettü verimlilikleri ön planda olacaktır elbette. Ytd

şişeden küçük yatırımcıya okkalı kazık nasıl atıldı. hisse 2021 de bir dolardı. 21 aralıkta kur 18 e çıkarılıp sonra 11 TL'ye düştüğünde satışlar dolarla diye hisse gazlandı, bu gaza uygun bilançolar açıklanarak borsaya kendini enflasyon dan korumak için gelen halka iyi bir adres olarak gösterildi. halk hisse alırken birileri de hisse sattı, kim sattı, patron. hisseler halka geçince gelen güzel bilançolar kesildi, bilinçli bir yatırım süreci ile kâr düştü, temettü küçüldü, hissede 40 civarına çakıldı. hisse alanlar enflasyon ile ezilip paraları eritildi.endeks o arada 8 kat çıktı. şimdi bıkan yatırımcının hisseleri ucuza alınıyor. millette burada grafiklerle oyalanıp duruyor. herşey bence organize ama ispatı da yıllara dağılan süreç olduğu için mümkün değil. hisseler küçük yatırımcı dan yeniden patrona geçince, yatırıma harcanan para bitecek, üstüne biten yatırım karı katlayacak, temettü coşacak, ve tüm kar patrona akacak. taa ki bir sonraki halka kitleme sürecine kadar. dikkat edilirse Ereğli'de aynı numarayı çevirdi. yani bu küçük yatırımcıyı yolmak, dolandırmak için bizim borsada uygulanan yöntem.

3. Haberde paylaşılmaz olmuş..ytd

Türkiye'nin önde gelen cam üreticilerinden Şişecam'ın yeni şirket kurulumu, Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndaki (KAP) açıklamasıy duyuruldu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Şirketimizin Hollanda'da yerleşik yüzde 100 iştirakimiz olan Sisecam Investment B.V. vasıtasıyla yüzde 100'üne sahip olduğu Ukrayna'daki gayrifaal durumdaki iştirakinin yapılandırılması amacıyla, sermayesine SIBV tarafından yüzde 100 oranında iştirak edilen, Hollanda'da yerleşik, Pivdenna BV ünvanlı yeni şirket kuruluş işlemleri 15 Temmuz'da tamamlanmıştır."

4.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    şişeden küçük yatırımcıya okkalı kazık nasıl atıldı. hisse 2021 de bir dolardı. 21 aralıkta kur 18 e çıkarılıp sonra 11 TL'ye düştüğünde satışlar dolarla diye hisse gazlandı, bu gaza uygun bilançolar açıklanarak borsaya kendini enflasyon dan korumak için gelen halka iyi bir adres olarak gösterildi. halk hisse alırken birileri de hisse sattı, kim sattı, patron. hisseler halka geçince gelen güzel bilançolar kesildi, bilinçli bir yatırım süreci ile kâr düştü, temettü küçüldü, hissede 40 civarına çakıldı. hisse alanlar enflasyon ile ezilip paraları eritildi.endeks o arada 8 kat çıktı. şimdi bıkan yatırımcının hisseleri ucuza alınıyor. millette burada grafiklerle oyalanıp duruyor. herşey bence organize ama ispatı da yıllara dağılan süreç olduğu için mümkün değil. hisseler küçük yatırımcı dan yeniden patrona geçince, yatırıma harcanan para bitecek, üstüne biten yatırım karı katlayacak, temettü coşacak, ve tüm kar patrona akacak. taa ki bir sonraki halka kitleme sürecine kadar. dikkat edilirse Ereğli'de aynı numarayı çevirdi. yani bu küçük yatırımcıyı yolmak, dolandırmak için bizim borsada uygulanan yöntem.
    Paylaşım geride kalmasın. Kısmen katılırım kısmen katılamam.
    Bir cok defa yazmisimdir. Şişe birleştiğinde borsaya açık tüm şirketlerini tek çatı altında topladı. Ben diyim yüzlerce siz deyin binlerce yatırımcıyı aynı kafese soktu. Bu aynı kafes içerisinde Pandemide 3.37 ye gerileyen hisse çift haneleri görsünde gideyim diyenlerle doluydu.( 55 cent civarı dip) Yan hisseler ve çoğu hisse performansına ayak uydurmamasi bardağı dolduran son damlalardi sonrasi 20 lerden 12 lere keskin dönüş doldur boşalt ile son zirvesine kadar boşaltma ve bindirme yapmıştır. Sonrası malum zaten..
    Malum kısmı ekonomi olabilir, ekonomik koşullar olabilir ve bir çok satınalma ile yer edinme, savas vs derken şartlar şimdilik böyle devam etti belki de edecek bilmek pek bir güç..

Evet yıllara dağılan ve dağıtan prensibi dediğiniz gibi alışılagelmiş bir durum. Temettü politikasıda verim olarak umarım değişir bir gün kimbilir.. ytd

5. Beyler yedi sekiz günlük bu yatay hareketin sorumlusu ben olabilirim. Dar bantta kaptırdıkları malı almak istiyorlar gibi. Çokda s… dolar arttıkca alırım isterlerse bir sene tutsunlar bana uyar. Esas vuruşu kur şokunda yüklü girerek yaparım. Burdan tahtacıya sesleniorm yüzde beşimi ver sonra tavan tavan yaparsın

6.  Alıntı Originally Posted by Yabanciyatirimci Yazıyı Oku
    Beyler yedi sekiz günlük bu yatay hareketin sorumlusu ben olabilirim. Dar bantta kaptırdıkları malı almak istiyorlar gibi. Çokda s… dolar arttıkca alırım isterlerse bir sene tutsunlar bana uyar. Esas vuruşu kur şokunda yüklü girerek yaparım. Burdan tahtacıya sesleniorm yüzde beşimi ver sonra tavan tavan yaparsın
    Hemde Şişecam tahtacısına kafa tutuyorsun adam 1 senedir kimleri kitledi içeride bilsen...
    Kendi kusurunuzun hamalıyken
    Başkalarının kusurunu kınamayın...

7. 3 e beşe bakmadan kaçacağım vadelide terse bıraktı benide 8 temmuzdan beri hızlı hareket etmez bu dedim kalsın artarsa güzel düşerse fazla düşmez dedim sonuç sıkıldım masanın başındaki ekip sinekten yağ çıkarmaya çalışıyor..zor kağıt

8.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Hemde Şişecam tahtacısına kafa tutuyorsun adam 1 senedir kimleri kitledi içeride bilsen...
    karşında piyasanın profları var , işbank traderleri içsel hertürlü bilgiyi biliyor,, piyasada çok miktarda mal olduğu içinde kimsede cesaret edip yüklü mal alamaz bu döngü devam edip durur.

Sayfa 278/344 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •