Originally Posted by
MAHARAJ
Olma potansiyeli var bence. Hisseler çok şişti, artık ucuz hisse bulmak zorlaştı. Eggub nadir ucuz kalan hisselerden biri. 40 milyon dolar yatırımla dev vinçler ve 100 er metre iskele uzatma olacak. Dünyanın en büyük otomotiv şirketlerinden biri muhtemelen bu limanı kullanacak. Çandarlıya düşünülen liman bilim adamları tarafından sakıncalıdır yapılamaz raporu verilmiş ve dalga kıranları yapılmış sadece ve durdurulmuş
Yani tek adres görünüyor o adreste Nemrut Körfezi yani Ege Gübre Limanı. Su derinliği ve iskele büyüklüğü ile bu iş için en elverişli yer burası olacaktır. Çinliler boşuna sık sık ziyarete gelmediler Nemrut Körfezinde bazı limanlara. Akabinde vinç siparişleri liman büyütme işine girilmesi tesadüf değil bence
Egeen konusuna dönersek hafızam yanıltmıyorsa beni 13 yıl önce keşfetmiştim bu şirketi. O zaman egeen 20 lerdeydi çok beğenmeme rağmen ben daha kurumsal ve güvenilir diye goody yi tercih etmiştim. İşte o egeen 20 den 20.000 ne yani 1000 kat giden
Eggub de bana matematik derki bu şirket bu beklentiler ve mevcut limanı ve denize sıfır 700 dönüm arsası ile 2 milyar dolara kadar gitmeli. Yani 66 milyar tl bugünün parasıyla. Ne zamana kadar derseniz bu rakam mevcut durumun fiyatlaması. Yani olanın fiyatlamasını yapması için 2 milyar dolar olmalı bence
Sonrada Manisa ya gelen ve gelecek olan dev şirketlerin meyvesini yemeye başladığında başkaca fiyatlamalar olmalı diye düşünüyorum. Çinli otomatik devine tahsis edilen arazi çok büyük, orda 1 milyar dolarla başlayıp 10 milyar dolara kadar gider bunlar. Orası üretim üssü olacak gibi görünüyor
Yazdıklarım beni bağlar. Sabırlı olanı ihya edecek potansiyeli fazlasıyla var bence. Tahta sığ bir tahta ve sanki birazda sahipsiz gibi görüntü veriyor. Güçlü biri ve birileri bunu keşf ederse çok sert yukarı gitme potansiyeli var. Belki patronu alır götürür milyar dolarlara 120 milyon dolarlık şirketini kim bilir
Yer İmleri