Sayfa 542/778 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon
Arama sonucu : 6218 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Olma potansiyeli var bence. Hisseler çok şişti, artık ucuz hisse bulmak zorlaştı. Eggub nadir ucuz kalan hisselerden biri. 40 milyon dolar yatırımla dev vinçler ve 100 er metre iskele uzatma olacak. Dünyanın en büyük otomotiv şirketlerinden biri muhtemelen bu limanı kullanacak. Çandarlıya düşünülen liman bilim adamları tarafından sakıncalıdır yapılamaz raporu verilmiş ve dalga kıranları yapılmış sadece ve durdurulmuş

Yani tek adres görünüyor o adreste Nemrut Körfezi yani Ege Gübre Limanı. Su derinliği ve iskele büyüklüğü ile bu iş için en elverişli yer burası olacaktır. Çinliler boşuna sık sık ziyarete gelmediler Nemrut Körfezinde bazı limanlara. Akabinde vinç siparişleri liman büyütme işine girilmesi tesadüf değil bence

Egeen konusuna dönersek hafızam yanıltmıyorsa beni 13 yıl önce keşfetmiştim bu şirketi. O zaman egeen 20 lerdeydi çok beğenmeme rağmen ben daha kurumsal ve güvenilir diye goody yi tercih etmiştim. İşte o egeen 20 den 20.000 ne yani 1000 kat giden

Eggub de bana matematik derki bu şirket bu beklentiler ve mevcut limanı ve denize sıfır 700 dönüm arsası ile 2 milyar dolara kadar gitmeli. Yani 66 milyar tl bugünün parasıyla. Ne zamana kadar derseniz bu rakam mevcut durumun fiyatlaması. Yani olanın fiyatlamasını yapması için 2 milyar dolar olmalı bence

Sonrada Manisa ya gelen ve gelecek olan dev şirketlerin meyvesini yemeye başladığında başkaca fiyatlamalar olmalı diye düşünüyorum. Çinli otomatik devine tahsis edilen arazi çok büyük, orda 1 milyar dolarla başlayıp 10 milyar dolara kadar gider bunlar. Orası üretim üssü olacak gibi görünüyor

Yazdıklarım beni bağlar. Sabırlı olanı ihya edecek potansiyeli fazlasıyla var bence. Tahta sığ bir tahta ve sanki birazda sahipsiz gibi görüntü veriyor. Güçlü biri ve birileri bunu keşf ederse çok sert yukarı gitme potansiyeli var. Belki patronu alır götürür milyar dolarlara 120 milyon dolarlık şirketini kim bilir

2. BYD yöneticisi Türkiye planlarını anlattı: 12 model gelecek; tesis inşaatı 12 aydan kısa sürer

Türkiye'ye yatırım kararı alan BYD'nin Başkan Yardımcısı ve BYD Amerika Üst Yöneticisi (CEO) Stella Li, buraya yalnızca bir tesis inşa etmeye gelmediklerini söyledi. Stella Li, Türkiye'de 8 ila 12 model üreteceklerini belirterek fabrikayı 12 ayda inşa etmek istediklerini ifade etti.

"3 yıl içinde en çok satan 3 markadan biri olacağız"

Coğrafi konumu bakımından da Türkiye'nin önemine işaret eden Li, "İstanbul, Asya ile Avrupa'yı birbirine bağlayan dünyanın tek şehri. Türkiye, Avrupa yakasında da olabiliyor, Asya yakasında da olabiliyor. Böylece Türkiye, burada bir üretim merkezi kurma isteğimiz konusunda en üst noktada yer alıyor ve sonrasında sadece Avrupa'ya değil, çevredeki bölgeyi de kapsayacak şekilde çok sayıda otomobil ihraç etme şansımız olacak." ifadesini kullandı.

https://www.dunya.com/sektorler/otom...-haberi-736254

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Olma potansiyeli var bence. Hisseler çok şişti, artık ucuz hisse bulmak zorlaştı. Eggub nadir ucuz kalan hisselerden biri. 40 milyon dolar yatırımla dev vinçler ve 100 er metre iskele uzatma olacak. Dünyanın en büyük otomotiv şirketlerinden biri muhtemelen bu limanı kullanacak. Çandarlıya düşünülen liman bilim adamları tarafından sakıncalıdır yapılamaz raporu verilmiş ve dalga kıranları yapılmış sadece ve durdurulmuş

Yani tek adres görünüyor o adreste Nemrut Körfezi yani Ege Gübre Limanı. Su derinliği ve iskele büyüklüğü ile bu iş için en elverişli yer burası olacaktır. Çinliler boşuna sık sık ziyarete gelmediler Nemrut Körfezinde bazı limanlara. Akabinde vinç siparişleri liman büyütme işine girilmesi tesadüf değil bence

Egeen konusuna dönersek hafızam yanıltmıyorsa beni 13 yıl önce keşfetmiştim bu şirketi. O zaman egeen 20 lerdeydi çok beğenmeme rağmen ben daha kurumsal ve güvenilir diye goody yi tercih etmiştim. İşte o egeen 20 den 20.000 ne yani 1000 kat giden

Eggub de bana matematik derki bu şirket bu beklentiler ve mevcut limanı ve denize sıfır 700 dönüm arsası ile 2 milyar dolara kadar gitmeli. Yani 66 milyar tl bugünün parasıyla. Ne zamana kadar derseniz bu rakam mevcut durumun fiyatlaması. Yani olanın fiyatlamasını yapması için 2 milyar dolar olmalı bence

Sonrada Manisa ya gelen ve gelecek olan dev şirketlerin meyvesini yemeye başladığında başkaca fiyatlamalar olmalı diye düşünüyorum. Çinli otomatik devine tahsis edilen arazi çok büyük, orda 1 milyar dolarla başlayıp 10 milyar dolara kadar gider bunlar. Orası üretim üssü olacak gibi görünüyor

Yazdıklarım beni bağlar. Sabırlı olanı ihya edecek potansiyeli fazlasıyla var bence. Tahta sığ bir tahta ve sanki birazda sahipsiz gibi görüntü veriyor. Güçlü biri ve birileri bunu keşf ederse çok sert yukarı gitme potansiyeli var. Belki patronu alır götürür milyar dolarlara 120 milyon dolarlık şirketini kim bilir
    Koyu renkle alıntıladığım görüşlerininiz hakkında aynı şeyleri düşünüyoruz.
    Hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz.

4. Deniz ve Yapı kredi çok pis daldı tahtaya sabah sabah
    Manisa bundan sonra otomobil üretim üssü olacak
    Bir kaç büyük markanın daha geleceği konuşuluyor
    Ege gübre limanı ilerde darphane gibi para basacak

5. Alsancak limanı yolcu limanı gibi oldu artık artı şehir içi trafiğinden dolayı manisa ya liman olamaz
    Çandarlı limanı yapılamadı sıkıntılı bir liman çünkü bilim adamları olmaz demiş. Şimdi res limanı olsun diyorlar
    Tek adres kalıyor oda Nemrut Limanları, yani orda bu işe en uygun liman olan Ege Limanı en büyük adres

Manisa organize sanayiye Alsancak limanı araçla 55 dakika
    Manisa organize sanayiye Çandarlı ortada olmaya limana 1.10 dakika
    Manisa organize sanayiye Nemrut limanı araçla sadece 35 dakika mesafede

6. Selamlar ortaklığımız hayırlı olsun. Sn maharajın anlattığı hikaye hoşuma gitti ve bir miktar pozisyon aldım bende.
    Bol kazançlar.

Sayfa 542/778 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •