Borsa rekor kırdı zirvede, herkesin kazançtan mutluluktan uçması gerekiyor değil mi?
Çevremde ki herkes zarar da, tam bir ülkemiz klasiği,
Lafta Everest tepesindeyiz gerçekte ise Mariana çukuru.!
|
|
Karahan: Dezenflasyon aşırı likiditeden ve sermaye akımlarının yarattığı kırılganlıktan kaçınmayı gerektiriyor. Bu ödünleşimleri iyi yönettik-Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Borsa rekor kırdı zirvede, herkesin kazançtan mutluluktan uçması gerekiyor değil mi?
Çevremde ki herkes zarar da, tam bir ülkemiz klasiği,
Lafta Everest tepesindeyiz gerçekte ise Mariana çukuru.!
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Burada yazılan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti SPK tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı Tebliğ çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
ABD eski başkanı ve yeni başkan adayı Donald Trump’a miting alanında silahlı saldırı düzenlendi . Saldırıda Trump kulağından yaralanırken kurşunun isabet ettiği 1 kişi hayatını kaybetti.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Adalet Bakanı : İzmir Konak'taki yağış sırasında elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüyle ilgili soruşturmada, 29 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
|
|
Erdoğan : 15 Temmuz’un işaret fişeği esasında bizim “ one minute” çıkışımızdan hemen sonra atıldı
Yer İmleri