Sayfa 143/981 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Trupu az daha öteki tarafa yolluyorlarmış
    Küresel ciler çükü tuttu, öldürmezlerse İsrail de tuttu,

1 cmle yırtmış, borsalar a taze mozut, ralli tam gaz devam
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    BYD anlaşması TOGG'u da kapsayacaktır diye düşünüyorum. Çinlilere hazır fabrikayı verebilirler. Aksi taktirde TOGG için BYD ile rekabet neredeyse imkansız.

SM-A217F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    BYD değil de, diğer çinliler ortak olarak gelip, togg markasını da gemlik mezarlığına defnederlerse , fabrika da yeni bir ruhla yola devam eder gibi ..
    3 zorunlu ortak, ne kurtarırsa kardır..

Plansız, günlük kısa vadeli çıkarlara dönük politikalarla yaşadığımız ülkede, sanayide bundan payını alır..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    BYD anlaşması TOGG'u da kapsayacaktır diye düşünüyorum. Çinlilere hazır fabrikayı verebilirler. Aksi taktirde TOGG için BYD ile rekabet neredeyse imkansız.

SM-A217F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hazır fabrika neredeymiş ?

4. Togg uretim ve organizasyon süreçleri hakkinda bilgisi olan var mi gerçekten?

Nerede ne üretiliyor, nerede montaj ve kalite denetimi yapılıyor, nasıl nereden taşınıyor, dağıtım vs nasıl?

Bu konularda bilgi nerede vardır?

ÇİN'le rekabet imkansız gibi
    2027 yılına kadar ,ipek yolu proje kapsamında yak.60 ülkeye 1.200 milyar USD yatırım planı var..
    Çin denizaltı kablo ağı için 79 milyar USD bütçe ayırmış..

Pekin'in en yakın komşusundan ta Latin Amerika'ya kadar 76 ülkede optik kabloları döşemiş ve devreye almış..
    Bu optik ağa bir de çok yüksek performanslı konum belirleme ve navigasyon hizmeti sunan BDS adlı uydu
    navigasyon sisteminide eklemiş..

KEndi internet altyapısını kuran ÇİN ,internetin merkezi mimarisini oluşturan batı hegomanyasına karşı koymayı planlıyor olabilir..

Bir çatışma halinde denizde-karada-havada değil, dijitalde de sıkıntı yaşamayacak gibi.

Yakın zamanda dünyanın dört köşesinden internet kullanıcıları Çin platformlarını kullanmaya daha meyilli olacak..

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Küresel ciler çükü tuttu, öldürmezlerse İsrail de tuttu,

1 cmle yırtmış, borsalar a taze mozut, ralli tam gaz devam
    Ab Çin Rusya Ukrayna Araplar İran hiç biri eskisi gibi olmayacak artık. Trump garanti seçimi alır. Biden aday olur olmaz artık adayda da bir değişiklik olur.

7. Trumpu vuran adamı görüyor Keskin nişancı koruma. Ateş edinceye kadar bekliyor ateş sonrası vuruyorlar. Trumpun bulunmadı sanki bir kurgu. Kulağından vuran adamın beyin dururken kulağından vurması. Her neyse yine de eski dünya düzeni komple değişecek. Arapları birinci sıraya koyuyorum Ab yi ikinci sıraya İsrail Çin üçüncü sırada bunlar payını alır. Muhtemelen Ukrayna Rusya savaşında Rusya'ya bir ceza kesip bitirilir.

8. Günaydın cemaat bol kazançlar ilerisi için… finansal piyasalar için muhteşem bir ralli startı verildi gibi. Sanırsam en azından iki sene sürer… bas bas paracıkları sal dünyaya tırtımın fed i…

Sayfa 143/981 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •