Sayfa 736/841 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon
Arama sonucu : 6726 madde; 5,881 - 5,888 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Dolar Kuru da yavaş yavaş hareketleniyor...uzmanlar yıl sonunda 40 TL yi bekliyor...olursa ?? İhracatçı şirketler çok olumlu etkilenir...
    Bırak baskıladınlar koparacak bir noktada ..

2. Arkadaşlar biliyorsunuz ki toplumları ayakta tutan şey adalettir...adaletin olmadığı toplumlar adeta teksasa dönüşür o vakit de kimin güçü kime yeterse kanunu işler..

Peki eşitlik = adalet mıdır ??

Bu gün Mehmet Şimşek 18 yaşını doldurmus her erkek 10 bin TL vergi verecek derse !! Adaletli bir iş mi yapmış olur ? 10 bin TL bazı zenginler için bir yemek parası iken emekliler için tüm geliri,asgari ücretliler için ise yarısı demektir ve bu eşitlik onlar için zulüm olur..

Yolda kendi halinde yürümekte olan bir vatandaşa darpten bir kaç tane sabıkası olan biri gelip sataşırsa ve bu iki kişi yumruklu kavga ederse sizce savcı kimin hakkinda ceza ister ?? Elbetteki belayı alışkanlık haline getiren ve kötü niyetli olan sabikaliya ceza isteyecektir..

Yine araları iyi olmayan iki kişi karşılaşirsa ve biri silah çıkarıp sıkar ama tutturamaz ama karşısındaki silah çıkarıp vurursa suçlu kim olur ?? Vuran kişi nefsi müdafaa yaptığı için adamı oldurmesine rağmen belkide ceza bile almayacaktır...
    Şimdi bazıları cücük sürekli forumdan ceza alıyor ama keko hiç ceza almıyor...oysa ikiside karsilikli hakaretlestiler bu yüzden de eşit şekilde ceza almalilardi diyorlar...

Yukarıda üç örnek verdim..bu örneklerden yola çıktığımızda ben kendi halinde burada aynı süregelen şekilde yorum yapan biriydim..bu sabıkalı şahıs kötü niyetle ve ilk önce kendisi bana hakaret etti...ben de sadece nefsi mudafa yaparak karşılık verdim.. moderatör arkadaşlar eğer bana da eşit davranmış olsalardı o vakit bana zulüm etmiş olurlardı..çünkü ben iyi niyet ile kimseye satasmadan yazan biriyim ...o yüzden de eşitlik çoğu zaman zulümdür..bunu moderatör arkadaşlarımız da çok iyi biliyorlar...bu konuda da adaleti uyguluyorlar...yoksa burada eskiyiz diye bir kayırma yok..çünkü geçmişte ben de ceza aldım...hatta geçen hafta bir gün cücük ile tartışmamızdan ceza yemiştim...

Eşitlik ve adalet tamamen farklı konulardır...burada herkes eşit haklara sahiptir..yeter ki iyi niyetli olun..

3. TOKİ konusuna gelince ; arkadaşlar TOKİ bir yerde konut yapacağı zaman o işi ihaleye çıkarır..ihalede mutahitler yarışır..çoğu sefer bir konut topluluğunu birkaç mutahit yapar..( bir evimin olduğu tokiyi tam üç mutahit yaptı) mutahitler de kalite standartları TOKİ ce belirlenmis ürünleri kullanmak zorundadırlar...belli bir süre sonra TOKİ de kullanılan malzemeler hemen hemen aynı olur..örneğin ben Batman'da üç tane farklı TOKİ de kapı kilitlerinin DAP marka olduğunu gördüm...bir tokide de su pompalarinin da DAP marka olduğunu gördüm..buda bize tüm TOKİ evleri hakkında bir genellemeye gitmemize neden oluyor.. tam olarak öyle olmazsa bile en azından o ihtimalin güçlendiğini bize gösteriyor...

Bu yüzden de berkosan direk TOKİ ye mal veremez ki zaten TOKİ nin kendisi işin içinde değil bu yüzden de berkosan gibi şirketler ben direk tokiye mal sattım diyemez ..ama ayrı ayrı mutahitlere mal satiyordur...ve bu mal sarmalar güçlü bir seviyeye ulaşmış olmalı...

Berkosan tokiye mal veriyor dememin özü budur arkadaşlar.. alışılagelmiş mutahitler tarafından berkosan ürünlerinin kullanıldığını anlamak gerek ..bunu iki tane değerli arkadaştan öğrendim...başka bir arkadaş da şirket ile görüştüğünde ürünlerinin TOKİ evlerinde de kullanıldığını söylemiş...benzer şekilde emlak konut evlerinde de kullanıldığını söylediler...o yüzden de kentsel dönüşüm olduğunda (Eylül ayında başlanacak soykentileri var) berkosan çok olumlu etkilenir diyorum..

4. Rekabet koşulları gereği şirket asla müşterilerini açıklamıyor,bunu strateji olarak sürdürüyorlar..
    Vergi dairesine yollayacağı ciroyu sabırsızlıkla bekliyorum..
    İlk çeyreğin üzerinde her rakam bu piyasa da büyük başarı olacaktır..
    Dövizin stabil olduğu 2.çeyrek de bu artış çok kıymetli olacaktır..

5.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Rekabet koşulları gereği şirket asla müşterilerini açıklamıyor,bunu strateji olarak sürdürüyorlar..
    Vergi dairesine yollayacağı ciroyu sabırsızlıkla bekliyorum..
    İlk çeyreğin üzerinde her rakam bu piyasa da büyük başarı olacaktır..
    Dövizin stabil olduğu 2.çeyrek de bu artış çok kıymetli olacaktır..
    Şirket patronu borsa ile ilgilenmiyor..bu yüzden iş kapı bile atmıyor...bilançolar akıllı yatırımcılar için yeterlidir...sanfm ve safkar ile karşılaştırmasını da yaptık...finansal yapı ve kar miktarı olarak berkosan ikisinden de iyidir...ama ciro olarak şimdilik onlar daha iyidir... döviz kuru yükseldiğinde ve Avrupa pazarı canlandiginda ciro olarak da diğer iki hisseye yetişebiliriz...sanfm borsa fiyatı 78 TL de safkar ise 58 TL de ..biz ise 35 TL deyiz... piyasa bu işi düzelecektir...

6.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Suzan hanımla son görüşmemde geri alım konusunda çok ısrarcı olduğunu söyledi..
    Arayıp teyit edebilirsiniz..
    Daha önceleri çok daha zor durumlarda dahi geri alımların söz konusu olmadığını beyan etmislerdi umarım en kısa zamanda böyle bir açıklama gelir şayet böyle bir açıklama gelirse gidishat etkili bir şekilde değişir dolaşımdaki lot sayısı azalirki berkosanda hisseler kara borsaya düşer şu anki fiyatının geleceğe yönelik beklentileriyle çok çok iskontali olduğu aşikar bakalım zaman ne gosterecek

7.  Alıntı Originally Posted by Akinkktrk Yazıyı Oku
    Daha önceleri çok daha zor durumlarda dahi geri alımların söz konusu olmadığını beyan etmislerdi umarım en kısa zamanda böyle bir açıklama gelir şayet böyle bir açıklama gelirse gidishat etkili bir şekilde değişir dolaşımdaki lot sayısı azalirki berkosanda hisseler kara borsaya düşer şu anki fiyatının geleceğe yönelik beklentileriyle çok çok iskontali olduğu aşikar bakalım zaman ne gosterecek
    Teknik analizi inkar etmet ahmakliktir temel analizi inkar etmek ahmak oğlu ahmakliktir

8. Şirkete toki hakkında soru sorulduğunda gerçeği yansıtmayan asılsız haberlere itibar etmeyin haberleri sadece KAPtan takip edin diyorlar. Yani kendi kendinize haber oluşturmayın. Harbi artık pazarlamacı gibi oldunuz millete mal kitlemeye çalışan adamlar gibi.

Sayfa 736/841 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •