Sayfa 58/119 İlkİlk ... 848565758596068108 ... SonSon
Arama sonucu : 948 madde; 457 - 464 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. Erdinç Bey bugün saat 1400-1500 arası radyo sputnik'e konuk oluyormuş, konu yapay zeka ve Aksa'nın yapay zeka destekli asistanı "Ayna".

toplantım olduğu için seyredemeyeceğim ama aranızdan ilgilenenler olabilir.

2. sirket dolar bazli FAVOK hedefi verdigine gore AKSA ya dolar bazli bakmak gerektigini dusunuyorum. Sirket suan 4.3 dolar ve 4.7 dolar tepesine yuzde 10 uzaklikta.

Sirketi pandemi oncesinden ve surecinde 0.7-0.8 dolarlardan toplayan biri icin cok guzel bir kazanc gerceklestirdi sessiz ve derinden.

6 yila yakin elinde AKSA tutan biri olarak en cok zorlandigim donemdeyim. Sirket gelirlerin kirilimlarini paylasmadigi ve teknik elyaflarin katkisini tam olarak bilmedigimizden oturu hedef fiyat belirlemek cok zor. Yuksek faiz ortamindan dogacak bir resesyon ortaminda 3.5-4 dolara geri cekilme olasiligini masada goruyorum. Diger yandan da olasi bir kar suprizini de kacirmak istemiyorum. Onumde 3 yol var:

1- 2025-26 yilindaki yeni kapasitenin/artacak karliligin fiyatlari icinde oldugunu varsayarak eldekilerin hepsini satip ayda yuzde 4 luk mevduata tav olmak. yuksek faizden kaynaklanabilecek ic talep daralmasina pozisyonsuz girmek

2- eldekileri tutup 2025-26 yilindaki gelismeleri ve olasi yeni yatirimlari beklemek

3- %40-60 miktarda kar alip gerisi ile 2025 yilini beklemek/ dususlerde eklemek.

sanirim 3 e daha yakinim

3. Sayın müzikal affetmedi dediğini yapmaya başladı sanırım,hisse günün ikinci yarısı pert oldu. sn Müzikal değilsede birileri kar realize etmeye başladı.140 üstü satıcılar güçlü göründü bugün.Çinli otomotiv devleri devasa fabrikalar kurarak yerli otomotiv sektörünü duman ederken araçlarının lastiklerini Brisadan alacaklar ve Aksaya göre çok çok ucuz kalmış Brisaya Aksadan da kaydırma yapmamak için açıkçası bende kendimi çok zor tutuyorum.Sanırım bende kaydırma yapacağım zira son 1 ayda cidden klasik Aksa boyutunu aşıp iyi gitti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

--iyi ki affetmemiş...
    Türkiye'de her şey olabilirsin ama rezil olamazsın. M.Mungan

5.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    29 Nisan tarihinde verdiğim fiyatın üzerine 3 kez çıkmayı başardı, zirvesiyle verdiğim fiyat arasında dar bir marj olduğu için ikinci postayı koymadım. Şimdi ikinci posta için fiyatımı belirledim. 144 üzerinde ikinci postayı satacağım. 3, 4 ve 5. postalar yeni hedef fiyatlar için yılın son çeyreğinde tahtaya düşecek.

Sattıklarımı yerine koydum mu, hayır. Satacaklarımı yerine koyacak mıyım, hayır.

Tahtacı kermit, bekle beni anacığım...
    Ben lafımı bir kez ederim. 144 altında 2. partiden bir lot vermedim, vermem. 144 üzeri yallah.

Tatildeydim ama elim tuştaydı, affetmem. Gel kermit gel, sana mama vereceğim.

6.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Ben lafımı bir kez ederim. 144 altında 2. partiden bir lot vermedim, vermem. 144 üzeri yallah.

Endeks icin 14.000'ler konusuluyor, bence hata ediyorsunuz.

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Endeks icin 14.000'ler konusuluyor, bence hata ediyorsunuz.
    Sevgili Tınaz,

Bana göre endeks ciddi bir yükseliş trendi öncesinde. 14K bir şey değil

Ben aylar önce neden portföyümdeki ağırlığını azaltacağımı yazdım. Belli bir plan dahilinde, ortalama satış fiyatımı yükselterek pozisyonumu azaltıyorum. Bir noktada duracağım, hepsi satılık değil Acelem yok, zaten çok ciddi karım var, zamana yaya yaya satacağım.

Ben sattıkça yükselecektir buna emin olun.

Sevgiler, saygılar, bol kazançlar.

8.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku

Senin malı alabilir bugün, boş ver tatilin keyfini çıkar. İyi tatiller.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 58/119 İlkİlk ... 848565758596068108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •