Sayfa 491/505 İlkİlk ... 391441481489490491492493501 ... SonSon
Arama sonucu : 4038 madde; 3,921 - 3,928 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

Hala fiyatı 5,47 lerin altına çekecem diye uğraşıyor, adam da karakter baştan bozuk...

Adam, istediği şekilde hisseden küçük yatırımcıları atamadığı için, iştirakinin halka arzını SPK ile görüşüp, erteletebildiği kadar erteletecektir...bana göre....şu an görüldüğü üzere süreç de bu şekilde işliyor...zaten tıkanıklık da var..piyasa sıkıştı.

2. Kıç ishal olmuş tutmuyor, kafa ise dolandırmaya kurulu, sonuç şekilde görüldüğü gibi.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

3. Ahlaksız HIRSIZ..taban yapmayanın taaa.......

4.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Hala fiyatı 5,47 lerin altına çekecem diye uğraşıyor, adam da karakter baştan bozuk...

Adam, istediği şekilde hisseden küçük yatırımcıları atamadığı için, iştirakinin halka arzını SPK ile görüşüp, erteletebildiği kadar erteletecektir...bana göre....şu an görüldüğü üzere süreç de bu şekilde işliyor...zaten tıkanıklık da var..piyasa sıkıştı.
    küçük
    Üstadım küçük yatırımcıyı bıktırnak için yapıyorsa yazıklar olsun derim benim kanaatimce genel halka arzlar istisnalar hariç parlak değil zorenın de sicili bozuk iyi hava yakalarsa halka arzlar arada sıkıştırır diye düşünüyorum . Küçük yatırımcı ile uğraşıyorsa durum kötü ama iyi hava oluşursa borsada fırsatı kaçırmaz bizim Peruklu ANZ Saygılarımla Değerli Üstadım Sayın loruhlano....

Tek kurtuluş peruklunun zoreni komple satması

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Tek kurtuluş peruklunun Zoren'i komple satması
    İnşallah, işte o zaman ederini bulur , hem de çok kısa bir sürede.....

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Tek kurtuluş peruklunun zoreni komple satması
    Nerdeee!.
    Vestel’i satar, zoren’i satmaz.

Alıntı Originally Posted by beski Yazıyı Oku
    Nerdeee!.
    Vestel’i satar, zoren’i satmaz.
    Peruklu kap atmış Vestel de Hintliler ile elektrikli şarj mobilite enerji depolama da niyet mektubu imzalamış

Sayfa 491/505 İlkİlk ... 391441481489490491492493501 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •