Originally Posted by
ZerK
Matriks kullanırken hep kurum tarafından karşılanmıştı, bende hiç platform parası vb ödememiştim, farklı bir aracı kurumda, detayını kurcalamamıştım yani, sadece otomatik işlem lisansımı açmaları için aracı kurumumdan istek yapmıştım onlar da matrikse ilgili yazıyı göndermişlerdi ama herhangi bir ücrete tabi olduğuyla ilgili bana bir bilgilendirme yapılmamıştı var mıydı yokmuydu bilmiyorum.
acaba telefonda konuştuğum müşteri temsilcim ile yanlış mı anladık birbirimizi, acaba ekran ücretini kurumun komisyon karşılığında karşılamasını mı kastetti diyorum şimdi ama yanlış da anlamış olmamam lazım, çünkü platform ücretini ben kendim karşılıyorum diye tekrar kendisine söylemiştim.
Yani yine başa döndüm kusuruma bakmayın,
Eğer ki Otomatik emir gönderim lisansı aylık ücret talebi Gedik Yatırıma özel birşey ise, bunu talep etmeyen aracı kurumu tercih ederim.
Eğer tavsiye edebileceğiniz aracı kurum var ise uygun viop komisyon oranlı özelden yazabilirseniz sevinirim.
Bu arada uzun süredir matriks vb platform kullanmıyordum. Tekrar eski matriks ile devam etmeye karar verecekken Matriks IQ yu deneyeyim dedim
ama zamanında data konusunda Matriks bize çok çektirmişti, baktım ki hala aynı düzen devam ediyor, yeni platform olan Matriks IQ olması birşey ifade etmiyor, işimiz data ile neticede, sonrasında iDeal'e baktım, iDeal'in data konusunda cömert olması ve programın hızlı olması, hoşuma gitti.
Ben Matriks kullanıcısıyım (Elimde hem IQ hem de Prime var).. Kısa bir süre İdeal Data da kullandım ama pek user friendly gelmemişti ve tekrar Matriks'e dönüş yaptım. Ama aradan yaklaşık 3 yıl filan geçti galiba. Merakımdan soruyorum, Matriks'te olmayıp İdeal Data'da olan ve gerçekten para kazandırmaya yönelik bir analiz için kullanılabilecek ne tür veriler var? Cevaplarsanız sevinirim. Sonuçta benim de işim verilerle.
"İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
Clausewitz
Yer İmleri