Sayfa 745/841 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795 ... SonSon
Arama sonucu : 6726 madde; 5,953 - 5,960 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    vakti geldiğinde o sana sadaka verecek..sen hiç merak etme...
    Söyle LÖSEV'e göndersin, sana söz o gönderemezse ben gönderip buraya atacağım resmini senin günahının kefareti olarak...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Hocam herşey hazır sadece malın yukarı gitmesini bekliyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    sabrın sonu selamettir...ben de inanıyorum ve bekliyorum...fırsatım oldukça da toplayacağım...gerisi de onlar düşünsün...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Söyle LÖSEV'e göndersin, sana söz o gönderemezse ben gönderip buraya atacağım resmini senin günahının kefareti olarak...
    sen burada herkesin ahını aldın zaten...tüm servetini versin bunun kefaretini veremezsin...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Hadi inşallah...Sen burada gülücükler saçarken o KAYA denen çocuk resmen geldi ağladı, hiç olmazsa ona bir güzellik yap, ağanın eli tutulmaz...
    Bak çocuk hiç kimseye bugüne kadar saygısızca hitap etmedim, beni yazılarına meze etme. Ben yapılan iyiliğe teşekkür etmesinide bilirim, üzüldüğüm zaman sitem etmesinide bilirim. Yazılarınızı hep okuyorum ama hiç karışmıyorum. Çok kazanırken kekoya teşekkürümüzü etmeyide bildik, üzüldüğümüz zamanda sitemimizi etmesinide bildik. Atışmalarına 3. Kişileri katma, cevap hakkıda oluşturma. Sen iyilik yapmak istiyorsan, her kese b o k atmayı bırak, ya faydalı şeyler yaz sanada teşekkür edelim yada s.ktir ol git kafamızı dinleyelim. Tamam herkesin ipini pazara serdiniz herkes herkesi tanıdı, görevinizi tamamladınız defolun artık şu topikten. Çocuk dediğin adamın yaşı muhtemelen senin yaşının en az yarım katı fazladır. Saygılı olmayı öğren, sana laf etmeyen birini yazılarına meze yapma. Kimseye bugüne kadar kırıcı bir şey yazmadım, insanlara saygılı olmayı öğren. Çenenide kapa artık

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Hadi inşallah...Sen burada gülücükler saçarken o KAYA denen çocuk resmen geldi ağladı, hiç olmazsa ona bir güzellik yap, ağanın eli tutulmaz...
    İhtiyacın varsa sağa sola hayır olsun diye dağıttiklarımdan sanada biraz göndereyim, güzelliği o zaman görürsün sen. Önce adam ol adam, sonra buralara uğra

6.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Löseve ben yardımımı hep yapıyorum, ama brksn dan kazandığımla seni ünlü bir psikiyatriste gönderecem söz. Akıllanırsın biraz, saygılı olmayı öğrenirsin müsvette bey

7. kaya bey tokiden fotoğraf gelmedi mi daha

8.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    kaya bey tokiden fotoğraf gelmedi mi daha
    Bu konunun muhatabı ben değilim. Lütfen beni tartışmalarınıza konu etmeyin. TOKİ ile ilgili en ufak bir ne yazım nede bilgim var. Bir haber bulursanız koyun buraya hep beraber yararlanalım.

Sayfa 745/841 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •