Sayfa 83/200 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 1599 madde; 657 - 664 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

1.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Trump cumhuriyetçiler den farklı

Bütün askerleri çeker orduyu küçültür Amerikan üslerinin birçoğunu kapattirir yada kucultur
    Trump seçilebilse bile bunları yapabilmesi mümkün değil, pentagon, usa derin devleti filan izin vermez.
    Ayrıca ben seçilecrğini seçilde bile başkanlığı ona vereceklerini düşünmüyorum. USA savaş sanayii kompleksinin ve müesses nizamının daha doğrusu fed’in de sahibi olan ve dünyayı yöneten hükümran ailelerin ve yapıların Trump istemedikleri çok net ortada. Suikast girişimi bideni çekmeleri vb göstergeler bana bunu düşündürtüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sokak hayvanları düzenlemesinde sıcak bir gelişme yaşandı ve 'ötanazi' terimi yasa teklifinden çıkarıldı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by hurolg Yazıyı Oku
    Trump seçilebilse bile bunları yapabilmesi mümkün değil, pentagon, usa derin devleti filan izin vermez.
    Ayrıca ben seçilecrğini seçilde bile başkanlığı ona vereceklerini düşünmüyorum. USA savaş sanayii kompleksinin ve müesses nizamının daha doğrusu fed’in de sahibi olan ve dünyayı yöneten hükümran ailelerin ve yapıların Trump istemedikleri çok net ortada. Suikast girişimi bideni çekmeleri vb göstergeler bana bunu düşündürtüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    kim seçilirse seçilsin türkiye ile dost olmayacağı kesin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    16,427
     Alıntı Originally Posted by MADEN_AVCISI Yazıyı Oku
    kim seçilirse seçilsin türkiye ile dost olmayacağı kesin.
    Ayıdan post abd düşmanından dost olmaz,kıbrıs olayından sonra ne bok olduklarını gördük,bide kore davası vardı,bunların alayı hep Türke düşman,bide içimizde işbirlikçileri var,mesela kıbrısı rumlara vermek için yırtındı,utanmadanda şimdi hava basıp dünyaya mesaj vermeye çalışıyor timsahın göz yaşları misali.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    16,427
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sokak hayvanları düzenlemesinde sıcak bir gelişme yaşandı ve 'ötanazi' terimi yasa teklifinden çıkarıldı
    İyi gelişme,ne isterler bu hayvancıklardan,kaç kişi olmüş köpekler yüzünden,esasında pitbulcuları besleyenleri kodese atacaksın.

6. Burada yazılan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti SPK tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı Tebliğ çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    16,427
    Merkezin faiz durumu neden bugüne alındı acaba ?normalde perşembeydi

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Merkezin faiz durumu neden bugüne alındı acaba ?normalde perşembeydi
    daha önce açıklanmıştı başkan toplantıya gidecek
    69 mu yok daha neler. Bu yıl mı? İmkansız.Bozguncular ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu?

Sayfa 83/200 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •