Sokak hayvanları düzenlemesinde sıcak bir gelişme yaşandı ve 'ötanazi' terimi yasa teklifinden çıkarıldı
|
|
Trump seçilebilse bile bunları yapabilmesi mümkün değil, pentagon, usa derin devleti filan izin vermez.
Ayrıca ben seçilecrğini seçilde bile başkanlığı ona vereceklerini düşünmüyorum. USA savaş sanayii kompleksinin ve müesses nizamının daha doğrusu fed’in de sahibi olan ve dünyayı yöneten hükümran ailelerin ve yapıların Trump istemedikleri çok net ortada. Suikast girişimi bideni çekmeleri vb göstergeler bana bunu düşündürtüyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sokak hayvanları düzenlemesinde sıcak bir gelişme yaşandı ve 'ötanazi' terimi yasa teklifinden çıkarıldı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ayıdan post abd düşmanından dost olmaz,kıbrıs olayından sonra ne bok olduklarını gördük,bide kore davası vardı,bunların alayı hep Türke düşman,bide içimizde işbirlikçileri var,mesela kıbrısı rumlara vermek için yırtındı,utanmadanda şimdi hava basıp dünyaya mesaj vermeye çalışıyor timsahın göz yaşları misali.
Burada yazılan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti SPK tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı Tebliğ çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
Merkezin faiz durumu neden bugüne alındı acaba ?normalde perşembeydi
Yer İmleri