Sayfa 567/778 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon
Arama sonucu : 6218 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Bugünde böyle olsun. En kötü günümüz böyle olsun.

2. Gün içi bu kadar çok çalkalama ile ne yaptığını anlamaya çalışıyorum

Anladığım şu, hala her fiyattan mal toplama derdinde birileri

Yarın hisse zirve denemesi yapacak muhtemelen. Anlarız yarın iyice niyetini

İlginç olan şu oldu, geçen senenin zirvesi 65.25. Yarın ki tavanda 65.25 oldu

Yarın 65.25 şi görürse kaybettiği eşşeğini bulmuş olacak tahtacı 1 sene sonra.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bugünde böyle olsun. En kötü günümüz böyle olsun.
    Maşallah diyelim ama bizim de para girişlerimiz tahtacıyı korkuttu galiba ben bu kadar hızlı cıkacagını tahmin edemedim ... bakalım orta vadede ne olacak...
    Kendi kusurunuzun hamalıyken
    Başkalarının kusurunu kınamayın...

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Maşallah diyelim ama bizim de para girişlerimiz tahtacıyı korkuttu galiba ben bu kadar hızlı cıkacagını tahmin edemedim ... bakalım orta vadede ne olacak...
    Bende hiç etmedim. Bilsem böyle olacağını portföyü fullerdim.
    Hisseye öyle bir ordino geldiki tahtacıda salak oldu.

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Arkadaşlar oldu olacaktan ziyade birazda düz mantıkla bakmak lazım konuya

Aşağıda ki ilanı daha önce vermiştim, eggub arsasına emsal olabilecek tek yer şuan

Muhtemelen burası hala arkeolojik sit, ha satın alan adam çevresi vardır içinden geçer oranın o ayrı konu

Bu arazinin metrekare fiyatı 14.000 tl. Eggub arazisini bu oranla çarparsak 10 milyar tl yapar

Yani mevcut piyasa değerinden çok daha yüksek bir değerde arazisi. Eee bu fiyatlama içinde liman nerde!?

https://shbd.io/s/hEElj71v
    Yanılmamaşım, ilandaki metrekaresine 14.000 tl istenen yer 1. derecede arkeolojik sit. O arazinin m2 si 14.000 tl ise Ege gübre arsasının metrekaresi 30.000 tl olmalı. 700.000 m2 ile çarpın sonrada üstüne limanı koyun.

https://www.aliagakenthaber.com/hazi...onaylandi/530/

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Yanılmamaşım, ilandaki metrekaresine 14.000 tl istenen yer 1. derecede arkeolojik sit. O arazinin m2 si 14.000 tl ise Ege gübre arsasının metrekaresi 30.000 tl olmalı. 700.000 m2 ile çarpın sonrada üstüne limanı koyun.

https://www.aliagakenthaber.com/hazi...onaylandi/530/
    1.derece sit alanı demek çivi dahi çakamamak anlamına geliyor...öyle bir arazinin değeri metrekaresi 14 bin ise ,3. derece sit alanına çevrilip ardından her türlü yatırımın yapılabilmesi ,değerini çok çok artırır...arsa işlerini bilenler tarlanın , birden bire arsaya dönüşmesinin yaratacağı değeri çok iyi bilirler...öyle iki kat değil bence 3-5 kat değerleri artar....eğer 30 bin desek bile sadece 700 dönüm arsa 21 milyar tl yapar buda sadece arazinin egegübredeki fiyat karşılığı 210 tl yapar...

biz ne dersek diyelim asıl olan piyasadır...bakalım piyasa neye karar verecek ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 567/778 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •