Sayfa 323/737 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon
Arama sonucu : 5893 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Yastığımın altı, yokluktan pırıl pırıl...

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Belki bir gün, Suriyeli, Afgan falan mültecilere de bizim memleket pahalı gelecek ve basıp başka yerlere gidecekler.
    Tabi önce beleş olan sağlık hizmetlerini ve verilen maddi destekleri iptal etmek gerekir.
    Geçen yıl toplam 400 bin Suriyeli, Iraklı, Afgan, Rus vs ülkesine dönmüş.

Yabancı bir youtuber var takip ettiğim, geçenlerde Suriye'ye gitti, çarşısı, pazarını gezdi. Suriye'de günlük yaşam normale dönmüş görünüyor. Savaşın yaralarını sarıyorlar. Bizim kapalı çarşıya benzer bir yerleri varmış, yıkılan dükkanları yenilemeye başlamışlar.

Burada tutunamayan, düzgün bir iş bulamayanlar, hayat pahalılığının da etkisi ile kısmi olarak Suriye'ye dönebilir. Diğer taraftan, geçen 12 yılda Türkiye'de bir düzen kuran, Türkiye'de doğan, buraya alışmış olanlar kalır, TC vatandaşı da olur, ileride milletvekili de olurlar. Açıkçası ben bunda bir sorun görmüyorum. Bizim hakkımızı yiyen Suriyeli emekçiler değil, başkaları...
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Tersine göç başlıyormuş.Olur olur.
    Suriyedeki fiyatların Türkiyeden ucuz olduğunu duyanlar araya kaynayarak bizde Suriyeliyiz diye giderse pek kimse şaşırmaz.
    Varsa Hatay kenarından ucuza arsa kapatacaksın vesaire.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Hz. Muhammed'e hakaret ederek dini değerlere saldıran şahsın, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan gözaltına alındığını duyurdu.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    16,427
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Atatürk Anıtı na balta ile saldırıda yeğen: Dayımın mesih olduğuna inanıyorum.

Kayseri de Atatürk Anıtı na balta ile zarar veren Yaşar Kılıçkaya (59) ile yeğeni Zeynep Abdullah (31) hakkında açılan davanın ilk duruşması görüldü. Duruşmada 2 sanık için akıl sağlığı raporu talep edilirken, Zeynep Abdullah, dayısının mesih olduğuna inandığını söyleyerek, Yalnızca Allah tan başka ulu olmadığını, Allah ın sıfatlarının başkalarına yüklenemeyeceğini beyan ettik. dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ource=Anasayfa
    Bunun esas gerçek versiyonunu yakında göreceğimiz kesin,yani kimden güç aldıkları vs,valla hakim bey benim akıl sağlığım yerinde değil beni kandırdılar bla,bla,az kaldı devranın dönmesine

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    16,427
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Hz. Muhammed'e hakaret ederek dini değerlere saldıran şahsın, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan gözaltına alındığını duyurdu.
    Konu ne bilmiyorum,ama senin anayasanın 34 maddesine göre eylem hakkın var yani meşrudur,kimsedende yazılı belge almaya gerek yok,yani anayasal suç işleniyor ana yasaca,zaten ana yasa mah geçende açıklama yaptı iktidar 10 senedir yasa dışı işlemler yaptı dedi

Bu sıcakta tüm klimalar full çalışırken, cereyan sistemi hiç çökmedi hayret.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 323/737 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •