Sayfa 98/291 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 2323 madde; 777 - 784 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Şimdi biraz katkı sunayım, bu takasları ben bayağı bir takip ediyordum.
    Mittal lotları satarken, kurumlardan da alanlar oluyordu ama diğer taraf da deli gibi mal alıyorlardı! Milyon milyon!

O zaman manidar manidar diyordum da pek kimse ciddiye almıyordu zaten.

Milyon milyon lot satılacak, tesadüfen o hisse düşmeyecek kadar milyon lotlar alınarak diğer taraftan destek verilecek. Bu senkronizasyonu tutturmak hani kurumlarla anlarım da diğer tarafla imkansız!

Şimdi de diğer taraftan Milyon milyon lotlar, Oyak Yatırıma( yuvaya diyelim) geçiyor!

Bence döküleni döküp ki ben de onlardan biri sayılırım, güzel operasyon yapıyorlar yani mal topluyorlar!

Oyak Citi’nin önüne geçecek yakında takaslar da!
    Ben de iki yıl hamallığını yaptım bugünleri bekledim hep, şimdi de döküle döküle gidiyorum, üçte birini kaptırdım nisandan beri, son iki iş günü güzel çıktı, inşallah devam eder de kalanları da kaptırırım. Kar cebe yakışır. Çok da popüler olmaya başladı coşku zamanlarından hoşlanmam benim için satış indikatörüdür.

Hala tutan ve yeni alanlara da bol kazanç dilerim.

2. 2018lerden beri tüfeye göre düzeltilmiş ereğli grafiği, fiyat ortalama civarında görünüyor, 2021-23 arası alanlar hala zararda:

3.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Ben de iki yıl hamallığını yaptım bugünleri bekledim hep, şimdi de döküle döküle gidiyorum, üçte birini kaptırdım nisandan beri, son iki iş günü güzel çıktı, inşallah devam eder de kalanları da kaptırırım. Kar cebe yakışır. Çok da popüler olmaya başladı coşku zamanlarından hoşlanmam benim için satış indikatörüdür.

Biz edeceğe kâra odaklıyız Baruthane esnafı kardeşim, yükseleceğe fiyata değil. Burası tukaş forumu değil

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

4. Benzetmek gibi olmasında, deprem zamanıda hızlıca 50 üstüne çekip aşağı bırakmışlardı. Aynısını yapmazlarsa iyidir.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herkes yanılabilir ama kimse ben yanıldım demez
    Ereğli notlarım arasında 4 nisanda alınmış bir not buldum. Tahta o gün bu gündür gidiyeahhh
    Neyise
    Bu piyasalarda Kazanan haklıdır der başka da bişii demem
    Bu arada ereğlici ortaklar gözünüz aydın olsun altın rezervi bulmuşsunuz.
    Herkese Günaydın
    O değil de Th ortalarda yok, mors alfabesi bilen de yoktur şimdi… Tekne battıysa Ereğli’den sonra onun da yasını tutarım 😂

6.  Alıntı Originally Posted by Retenaj Yazıyı Oku
    Benzetmek gibi olmasında, deprem zamanıda hızlıca 50 üstüne çekip aşağı bırakmışlardı. Aynısını yapmazlarsa iyidir.
    Oyak o kadar malı kime verecek? Şirket alsa kurumsala satar belki dersin öyle bir şey de yok!
    Havucu gösterdi, bir arkadaşın da dediği gibi detayları varsın açıklamasın 🥕 orada duruyor!

7.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku

Anlıyorum! Hayırlı olsun sn pilavli!
    Hamallıksa ben de ALASINI yaptım 😂
    Dersimi aldım yoluma devam ediyorum, bir hisse ile buradaki kaybımın hatırı sayılır kısmını kapattım, Ereğli her nekadar tekrar farkı açsa da.

Şu an için daha az risk alan bir strateji planlıyorum bakalım!

8. Evet büyük bir parça burukluk var ama hissem yok ve HASETİMDEN burada değilim.

Burada sabırla bekleyen, zamanında birlikte çile çektiğimiz 😎 arkadaşlar adına mutluyum!

İNŞALLAH en çok onlar kazanır!

Güzel bir seans olsun, faiz de yerinde dursun!

Sayfa 98/291 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •