Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
Arama sonucu : 41 madde; 25 - 32 arası.

Konu: ALVES Alves Kablo

1. Birkaç finanscı arkadaşla konuştum hes kablonun satın alınması konusunda, ben mümkün olmadığını düşünüyordun ama öyle değilmiş.
    Bana mümkün olduğunu söylediler nasıl yapabilirler diye sorduğumda ise şu cevabı verdiler ; Kendi fabrikasını ve satın alacağı fabrikayı ipotek ve teminat olarak gösterip bu yöntemle alabileceğini söylediler. Bakalım bunun üzerine bir miktar ya olursa diye ortak olmaya karar verdim, nasip diyelim.

2.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Birkaç finanscı arkadaşla konuştum hes kablonun satın alınması konusunda, ben mümkün olmadığını düşünüyordun ama öyle değilmiş.
    Bana mümkün olduğunu söylediler nasıl yapabilirler diye sorduğumda ise şu cevabı verdiler ; Kendi fabrikasını ve satın alacağı fabrikayı ipotek ve teminat olarak gösterip bu yöntemle alabileceğini söylediler. Bakalım bunun üzerine bir miktar ya olursa diye ortak olmaya karar verdim, nasip diyelim.
    Hayırlısı olsun...
    Kendi kusurunuzun hamalıyken
    Başkalarının kusurunu kınamayın...

3. Bu gün akşam bir haber düşmüş içerik tam açık değil fakat gizlilik ilkesi felan diyor bir haltlar karistiracaklar ama ne yönde tam anlamadım TMSF ile ilke anlasmasi felan diyorlar tam şu ilke anlasmasi nedir açık oynayin bre ustatlar desek mi
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

4. Neden bu kadar çok zorlanıyor bir şey var mı acaba diye düşünüyorum ama ben hala bekliyorum

5.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Birkaç finanscı arkadaşla konuştum hes kablonun satın alınması konusunda, ben mümkün olmadığını düşünüyordun ama öyle değilmiş.
    HES kablonun ortada olmadigi günlerde 75 leri gören hisse egerki hesi de alırsa kaclari görür hayali bile güzel geliyor işte sirketler bu tür yatirimlarla büyürse ben de buyurum ve yürü be koçum der başarım Leyla'ya paraciklari en azından hayali güzel heleki bu fiyatlarda alıp 3-4 hanelere giderkenki tadı bir başka oluyor tam benlik kerata ve uzun yıllar tatlı tatlı yol yürürüm bu keratayla ky için hayırlısı olur umarım ve egerki alırsa yüklü bir sermaye artışı da beklerim
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

6. Hes alsa da bir gün daha fazla sonuçlar elde etmek için çok teşekkür ederim Görevim var mı acaba diye düşünüyorum ama ben hala bekliyorum

7. Hisse çok fena halde düşüyor
    Bu kadar geri

8. Neden bu kadar çok düşüyor
    Fikri olan varsa yazsın

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz