Son düzenleme : LayLow; 23-07-2024 saat: 16:39.
Eger oyleyse, sifir olmaya devam eder, sifir 12'ye bolsen de sifir cikar maaliyet.
Burada onemli olan nokta, sayilari 8.5 Milyona cikmis olan yatirimcilarin pek cogu yeterli sermaye'ye sahip degil.
O nedenle bu fiyatlar, bugun icin 148 - 152 TL. bu yatirimcilar icin oldukca yuksek.
AKSA'yi bilen, takip eden cok sayida kisi bolunmeden sonra hisseye girebilecekler.
Burada dusunulmesi gereken konu, bolundukten sonra ne kadar surede hisse fiyatinin 30 TL.ye cikacagi.
Eger endeks beklendigi gibi 14.000'i cabuk asarsa, AKSA'da 40 TL.yi o kadar cabuk asar.
Dusuncemiz bu.
geçmiş dönem aldığım temettülerle elimdeki aksaların bir kısmının maliyeti şuan -6 tl (eksi altı lira) bunu bedelsiz oranına böldüğimde -0,5 Tl (eksi 50 kuruş) oluyor yani maliyetim artmış oluyor aslında doğru sonuç vermiyor. doğru sonucu bulmak için bir formülasyon yapmak gerekir ama daha önceden başına gelen varsa diye sormuştum
İlginç gündiz bu kapı paylaşmıştım az öncede bankadan mesac geldi, aksa sermeye artırımı yapmış hesaplarınıza yansıtılmıştır diye. şuan protföyde değişiklik yok ama yarın belli olur. öne mi? çekilmiş oluyor
not şimdi gördüm kapta şu ifade de varmış :
Bedelsiz Pay Alma Hakkı Kullanım Başlangıç Tarihi
24.07.2024
yatırım tavsiyesi değildir
Yeni pay senetleri (yavrular) İŞBANK Yatırım hesabıma aktarılmış, blokeli olarak duruyor.
|
|
Halkbank yatırmış. Bloke yok. Son fiyat 148.5 gösteriyor ama bakiyeyi uçurmuş. Keşke hep böyle kalsa. Ytd
23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Yer İmleri