Sayfa 195/234 İlkİlk ... 95145185193194195196197205 ... SonSon
Arama sonucu : 1869 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Ozy Yazıyı Oku
    arkadaşların çoğu tırtıkcı %5-10 aldım diye seviniyor. Büyük tabloyu okuyan yok. Burada iki kez önemli soru sordum birini uyguladım birini uygulamadım. Birincisi glyho ile garanti aynı fiyata gelmişti, switch yapalım mı diye sordum? 7600 7800 idi. Yapmadım ve hala yanarım. Biri 16000 diğeri 120 bin şu an. İkincisi glyho içerde ralli yaptığında londrada 100 penyde dolanıyordu. Bu sefer kimseye sormadım ama aracı kurum sorunundan ancak 1.4 maliyetle switch ettim 1.5 yıl önce. Şimdi 4.02 dolardan geri alıyor. Gbp bazında %150 kar. Önemli olan uzun trendi yakalamak. Tırtıklayarak birşey olmaz.
    Tav ile glyho arasında 1/8 THY arasında 1/10 oran vardı. Pandemi döneminde şimdi buranın en az 30 olması lazım delist olayından bağımsız.delist yapıldığında sahiplik oranına göre buranın fiyatını hesaplamak lazım. Eğer %100 sahip olursa holding en az 1.5 dolar piyasa değerine sahip olması lazım. Eğer imtiyaz olmasa burada çok şenlik cikardi Uşak seramik gibi. Maalesef İstanbul portfoyu yenecek güç şu durumda yok.

2. Klasik günlük hareketi sabah eksi başla öğleden sonra toparla 17.30 kadar günlük zirveye ulas 17.30 sonrası hisseyi baş yarına yukarıdan başlama.

Liman fi tarihinde 300 milyon dolar ediyordu diye hatırlıyorum. Bugünkü limanın yeniden değerlemesi ve 9 aylık bilançoya yazabileceği yeniden değerleme karı istenirse gayet bomba olabilir. Patronun sürprizleri seven bir yapısı olduğunu biliyoruz lakin fiyat anlamındaki + sürprizlere epeydir hasret durumdayız, oluşan açığın bu sene telafisi dileğiyle..

4.  Alıntı Originally Posted by BKB Yazıyı Oku
    Liman fi tarihinde 300 milyon dolar ediyordu diye hatırlıyorum. Bugünkü limanın yeniden değerlemesi ve 9 aylık bilançoya yazabileceği yeniden değerleme karı istenirse gayet bomba olabilir. Patronun sürprizleri seven bir yapısı olduğunu biliyoruz lakin fiyat anlamındaki + sürprizlere epeydir hasret durumdayız, oluşan açığın bu sene telafisi dileğiyle..
    Bunu son çeyrek yapar. O zamanda bilançonun son gününe kadar baskılar. Aslında kademeler bom boş isterse hergun tavan gider ama bizim ki sürekli pislik peşinde olduğu için bırakmıyor.

5. Ölüm sesizliği, neler dönüyor?

6. Yolcu verileri çok iyi gelmiş. Ekonomik daralmanın olduğu bir dönemde reel olarak buyuyen ender sirketlerden biri. Ama bizim kurtman yine İstanbul portfoyu devreye sokarak baskıya devam ediyor. Bu adamın yatacak yeri yok.

7. Bekleyecek daha iyi bir haberimiz kalmadı. Bedelsiz dedik, alın size bedelsiz dediler. Temettü dedik, hakeza alın dediler. Doluluk moluluk dedik, yüzde yüzün üzerinde... Delist olmak kolay değil dedik onun da tarihi belli. İyi bir bilançodan başka bekleyecek bir şeyimiz de kalmadı. Sessiz olmayıp da ne yapalım?

Aslında her hareketiyle yeni zirve, ATH yapmaya aday yerlerde geziniyor, ki bu karlılık devam ettiği sürece kaçınılmaz olacak gibi de görünüyor. Mevcut bulunduğu yerden çok rahatlıkla kısada 18,x lere uzayabilecek potansiyeli var gibi de görünüyor, ne diyelim bakalım zaman herşeyin ilacı...

Sayfa 195/234 İlkİlk ... 95145185193194195196197205 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •