|
|
Kocaoğlan'ın bacaları tütüyor, tankerlerin biri yanaşıp biri gidiyor. Tüpraş Yarımca tesisinin karşı kıyısından tüm Tüpoculara bol kazançlar.
Rahmi Amca nın amiral gemisi, Beşiktaşımızın sponsoru Tüpraşa selam, yola devam
Aynen con waynen. Hektaştan çok kazandık şükür, kardan zarar ettik. 2017 idi sanırım Tupraş almıştım ve bir kaç ayda %50 düşmüştü, kendisi bana iyi gelmedi. Sizlere bol kazançlar.
19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler gününüz kutlu mutlu ossun Tüpolu Fenerliler. Naftanız bereketli, dizeliniz 98 oktan, benzininiz çok satsın.
Ha şöyle biraz hareket gelsin foruma. Paylaşımlarınız için teşekkürler. Bir de pasta falan atan olsa tadından yenmez.
2. çeyrek bilançosu da bakımın baskısı altında ama 1. çeyrekten daha iyi gelecektir. 3. ve 4. çeyrek bilançolar, şirketin parlak bilanço dönemleri, marjlarda 5 yıllık ortalamaların üzerindeyiz. yatırımcısına temettü anlamında her daim güven veren şirketimiz büyük bir şansızlık yaşamazsak inşallah ikramlarına devam edecektir.
Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.
|
|
enflasyonun sebeblerinden birininde yüksek şirket karları olduğunu idda eden bir ekonomi anlayışı hükümet ise ki hükümet. borsada durmak beyhudedir.faizin yüzde 50 üzerinde seyrettiği ve fon getirilerinin yüzde 200 lere yaklaştığı bir ülkede asla borsada uzun vadeli kalmak kar getirmez kesinlikle zarar getirir .avrupa ve amerikada olduğu gibi şirket temettüleri enflasyonun üzerinde olursa borsaya girilir. ben bunu öğrendim.
türkiyede borsa alsat vur kaç aracıdır başka türlü erirsin bu kaçınılmaz.......
Yer İmleri