Sayfa 812/823 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822 ... SonSon
Arama sonucu : 6578 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Kozyatağında 2+1 yeni bitmiş bir ev 7600000 TL dir yaklaşık olarak .
    Kirası 35 000 TL en iyi ihtimal ile + Kiracı sıkıntısı ile beraber
    Bu paraya 9200 LoT TTRAK alınabiliyor !.. Temettü 7% olsa getiri 532000 TL olur.
    Bu da aylık 44300 TL kiracısız getiri demektir. Benim çeken bu Rakkamlar !..
    Bu hisse 1 Ev alana kadar alınmalı çünkü ev almış gibi getirisi var .
    Kira gibi her sene temettü garantisi var mı

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Bu paraya 9200 LoT TTRAK alınabiliyor !.. Temettü 7% olsa getiri 532000 TL olur.

Birde bu rakamlarda ttrak gibi şirketler amortisman maliyetini düşüyor her yıl için.Kendini yeniliyor.
    Ama dairede bu yok daireyede amortisman yazarsan ki öyle düşünmek lazım.Kirası yarıya düşer.

3. Rica ederim 7.6 mn lirayı, 10 mn lirayı sanki 76 bin liraymış, çerez parasıymış gibi kazanılması çok kolaymış gibi yazmayın.

İnsanlar dişinden tırnağından artırıp belki ayda anca 3 lot 5 lot Ttrak veya Froto alabiliyorken bazı abilerimiz ev alana kadar 10 bin lot Froto alsan şu kadar temettü eder, 7 bin lot traktör alsan şu eder diye yazınca pek hoş kaçmıyor.

10 milyon lirası olan kişi elbet seçenek olarak borsayı da düşünür.

Duhul
    Apr 2021
    İkamet
    Ejnebi Memleketi
    Gönderi
    90
     Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Hesap cok yanlis degil ama burada dikkate alinmasi gereken husus hem hisse hem de ev icin mali mumkun mertebe alabilecegimiz en ucuz fiyata almaktir.
    cok geriye gitmeden eger Temmuz basinda belirtilen kapital ile hisseyi alsaydik gun ortasi 925 TL den 8216 lot alacaktik. Bugun gun sonu alim yapsaydik 817 TL fiyattan 9300 lot alabiliyoruz. 1000 lot üzeri bir fark var. Dun yapilan hesaba gore bile 100 lot fark etti.
    o yüzden mal alirken acele etmeden almak daha iyidir. ttrak su an benim nazarimda ortalama bir fiyatta. ne ucuz ne pahali. yonu bir belli olsun ondan sonra alim daha mantikli olur.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Rica ederim 7.6 mn lirayı, 10 mn lirayı sanki 76 bin liraymış, çerez parasıymış gibi kazanılması çok kolaymış gibi yazmayın.

İnsanlar dişinden tırnağından artırıp belki ayda anca 3 lot 5 lot Ttrak veya Froto alabiliyorken bazı abilerimiz ev alana kadar 10 bin lot Froto alsan şu kadar temettü eder, 7 bin lot traktör alsan şu eder diye yazınca pek hoş kaçmıyor.

10 milyon lirası olan kişi elbet seçenek olarak borsayı da düşünür.
    Sevgili osman ,
    Lütfen bir hamama git ve IBAN gönder parasını ben göndereceğim . Farkında mısın hangi başlığa gitsen ot bitmiyor burada da battık şansa bak ki bütün hisselerde beraberiz ellam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Sevgili osman ,
    Lütfen bir hamama git ve IBAN gönder parasını ben göndereceğim . Farkında mısın hangi başlığa gitsen ot bitmiyor burada da battık şansa bak ki bütün hisselerde beraberiz ellam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Son alımımı 1 ay kadar önce 915 ten yapmıştım şimdi 815 lira, tam 100 lira düştü.

Kaliteli, sağlam hisse diye aldıklarımız tepe taklak oldular, arkadaş gitti tüm paraya Odine aldı köşe oldu.

Vay anasını sayın seyirciler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    10,838
    Ek alım için iyi fırsat verdi bana bir dahaki alım yeri benim için 769, sonra aşağıda gelirse 671..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Apr 2021
    İkamet
    Ejnebi Memleketi
    Gönderi
    90
     Alıntı Originally Posted by styx Yazıyı Oku
    Hesap cok yanlis degil ama burada dikkate alinmasi gereken husus hem hisse hem de ev icin mali mumkun mertebe alabilecegimiz en ucuz fiyata almaktir.
    cok geriye gitmeden eger Temmuz basinda belirtilen kapital ile hisseyi alsaydik gun ortasi 925 TL den 8216 lot alacaktik. Bugun gun sonu alim yapsaydik 817 TL fiyattan 9300 lot alabiliyoruz. 1000 lot üzeri bir fark var. Dun yapilan hesaba gore bile 100 lot fark etti.
    o yüzden mal alirken acele etmeden almak daha iyidir. ttrak su an benim nazarimda ortalama bir fiyatta. ne ucuz ne pahali. yonu bir belli olsun ondan sonra alim daha mantikli olur.
    su an alsak 9400 lot aliyoruz. +100 lot daha fark etti.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 812/823 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •