Akşam Pazarı başladı yine..
Akşam Pazarı başladı yine..
"İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
Clausewitz
En son koyduğum grafiği geri sildim. Çünkü yarım saat sürmeden görüntü hızla değişiyor.. Bir bakmışsın dibe vurmuşlar, bir bakmışsın geri toplamışlar, banka satıyorlar, sonra geri alıyorlar, şimdi geri satıyorlar.. İnce uçlu testereye çevirdiler durumu.. banka alım ve satımları ile endeksi şekillendiriyorlar.
Clausewitz
TE'de yine alımlarımızı yaptık, akşam pazarı fiyatlarından.. Sabah ola hayrola.
Clausewitz
Sabah satışlarımızı yaptık. Gün içi fırsatlar çıkarsa değerlendiririz. Endeks görüntüsü şimdilik yatay negatif. Saatlikteki dikdörtgen formasyonun alt destek çizgisi civarlarında seyrediyor. Çizginin altına inip tekrar üstünde kalmayı başardı şimdilik. Teknik olarak 10945'lerin test edilmesinin ve düzeltmenin bu sıralar olmasının daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum, olur olmaz ayrı bir şey.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Clausewitz
|
|
Saatlikte endekste bir ikili tepe formasyonu oluşmuş durumda, 11.083'lerin üzerine atamaz ise, formasyon gereği 10.913'lerin görünmesi klasik teknik analistlerce ön görülür. Formasyonların yarısı hedef fiyatını tutturmuşsa yarısı kadarı da başarısız olmuştur. Yani illaki böyle olacak şeklinde bir kesinlik yoktur, sadece endeks temayülü şimdilik bu yöndedir.
Kendi analizlerinizi kendiniz yapınız ve yatırımlarınızı ben de dahil başkalarının öngörülerine, kişisel /subjektif yorumlarına göre yapmayınız. Benim görüşlerim sadece kendim içimdir ve yatırım tavsiyesi değildir.
Clausewitz
Yer İmleri