Originally Posted by
indregandi
güzel kardeşim kargadan kuş falan derken hiciv yapmışsın,
bu şirketin rasyoları değişir ama benim attığım grafik analiz değişmez,...zaten dikkat edersen bir önceki mesaj 107 alıntılıdır ve onun aynen devamıdır,..
hisse mesaj 107 deki öngörüyü mesaj 112 de son hareketleriyle düşüş yönünde zaten doğrulamaktadır, bu haliylede düşüşün devamı olarak alttaki mavi yelpazelere vurabilir, oradan devam edersen bahsettiğin 20 li rakamların altını grafikte solda üstte bulursun,...zamana göre biraz eğim yönünde değişebilir,..
e bilir, olabilir yazmam mevzuat gereğidir,..
sen de aşağı yukarı benzer şeyleri yazmışsın ancak benim analizim somuttur, bir yere gitmez,...gerçekleşmeyi bekler,
bu şekilde paylaştığım bir kaç hisseden biridir,..klser, eupwr, gübrf, bobet bunlardan bir kaçıdır,...bende olmayan hisseyide burada paylaşmam zaten,...
dikkat ederseniz ikinci paylaşmamın nedeni maviye gelirse ''temkinli alım'' önerisi nedeniyledir,..gelip gelmeyeceğini bilmiyoruz ama bana göre gelecek, burada bahsettiğim alt mavi yelpazeye gelince yapılacak harekettir,..
yeni girecekler düşünenler olursa bunun faydası olur, onlar içindir, hisse ye esir düşenler, yakalananlar için değildir,...
Yer İmleri