Sayfa 116/117 İlkİlk ... 1666106114115116117 SonSon
Arama sonucu : 933 madde; 921 - 928 arası.

Konu: ADEL - Adel Kalemcilik Ticaret Ve Sanayi A.Ş.

1. Bugün tahtanın içinden geçme görevi vakıf yatırıma verilmiş. Uzun bir süre bakmamakta fayda var. Yüksek maliyetle içeride kalanlar varsa işleri çok zor. Geçmişte bahsetmiştim Adel de olan biten sadece tahtadaki oyuncuyla sınırlı değil gibi Sosyal medyada çok takipçisi olan fenomenler ve belki de gerçekleşmeyecek gelecek planlarını tv den anlatan yöneticilere kadar uzanıyor olabilir.

2. Hissede kalanlara bol şans dilerim. Buradan aşağıya dalarsa aşağısı dipsiz kuyu bence.

3. YKB nefes aldırmıyor. Yukarıya gitmeye çalışsa da izin vermiyor. Aşağıda hedef neresi, dönerse nereden döner kestirmek zor.

4. Eğitim ve ofis teknolojileri şirketi olma hedefindeki Adel Kalemcilik Unicef den yardım alması gereken duruma düştü. X'li sitede grafiklerle, site forumlarında sözle güzellemeler yaparak uçuk-kaçık hedefler verenlere inananlar ve Ceo'nun sözlerine gerçekleşecek diye inananlar fena dayak yedi. Çoğunlukla stop loss uygulamayan bir milletiz biz. Şuradan döner buradan döner dedikçe daha aşağılara verdiler. Tahta sahibinin maliyeti yerlerde. Nereden satarsa satsın karda. İçeride kalanlara sabır diliyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Samsung'u Türkiye'ye sokan Anadolu grubu idi, şimdi ADEL Teknoloji ile hangi şirketleri getirecekler merak ediyoruz???
    Sn. Acemşah,
    Adel kalemcilik hala takibinizde mi? Şirketin atılımları hakkında yeni duyumlarınız var mı?

Selamlar,

6. Ceo'nun masallarını dinlemek isteyenler için link aşağıda.

https://www.youtube.com/watch?v=Bnr8IGLz6lk

7. Tahta +18 filmine döndü. Efsanenin sonu hazin oldu. Grafikler çizerek milleti gazladılar ve 1.000 tl 2.000 tl olacak diye tahtaya gelenleri soyup soğana çevirdiler.

8. Bist 100 e dahil olmakta kalemcinin kaderini değiştirmedi. Benim tahtadan anladığım kadarıyla YKB-İş Yatırım-Yatırım Finansman-Ziraat-Garanti kendi aralarında al-sat yaparak tahtayı manipüle edip fiyatı aşağıya çekmeye yemin etmişler. Birgün önce alan diğer gün fazlasıyla satıyor. Fiyatı nereye kadar aşağı çekerler tahmin etmek zor. Şahsi düşüncem tahta istedikleri fiyat aralığına gelince TEB takasındaki lotları birilerine devir edecekler.

Sayfa 116/117 İlkİlk ... 1666106114115116117 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •