Sayfa 348/349 İlkİlk ... 248298338346347348349 SonSon
Arama sonucu : 2786 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. Operasyon evlatlığı standart devam ediyor tahtacı da..(Sahibinin emri ile!)

2. 6 aylık 246 milyonzarar

3. Ne oluyor böyle? Nasıl bu kadar zarar? Bir yakamızı Kurtaramadik gitti

4. Patlak klima. Dürüst değiller. İşleri güçleri dalavere. gerçek faaliyet alanlarında bu kadar hırslı değiller!.. Emek vermeden insanları soymak derdindeler. Tüm bilgiler zaten ellerinde. İstedikleri gibi bilanço açıklıyorlar. Bistteki birçok patron gibi. Doymuyorlar. Bistteki 3 şirketinden kazandıkları para şirketlerinin gerçek faaliyetlerinden fazla. Hele o ortak satışı ayağı yokmuuuu, tam bir hezeyan. Kabak gibi belli ettiler kendilerini.

5. Yakinda Sermaye Tavani artirim haberi gelirse sasirmam. Alcar dan once sermaye tavani artirimi sonrasinda bedelsiz bekliyorum.

Ytd

6. Sayın Buraktepe ne gördünüz de böyle bir yorum yaptınız acaba?

7.  Alıntı Originally Posted by subat4 Yazıyı Oku
    Sayın Buraktepe ne gördünüz de böyle bir yorum yaptınız acaba?
    Tamamen yillardir edindigimiz tecrube diyelim. Alcar ozelinde duyum gelmedi.

Yalniz firmanin arazi degerlendirmede rayic bedelin kat kat altinda degerleme yaptigini biliyorum.

Zamaninda sahibinde satmaya kalktiklari arazinin degeri ile bilancodaki deger arasinda kat kat fark var.

Velasil kelam tecrubem bana sermaye tavani artimi yakindir diyor. Akabinde de Bfren deki gibi bedelsize gidebiliriz.

8. Anlıyorum teşekkür ederim cevabınız için, Sağlam bir Haber mi var falan diye merak ettim, kâğıda olan inancımı o derece yitirmişim ki bedelsiz veriyorum dese inanmayacak gıbıyım,bedelsız verdıgıne inansam gıtcegıne inanmıyorum , Borsa evet çok değer kaybetti bir çok kağıt …. Ama bu geçen seneki fiyatına yaklaştı resmen… Pandemi sonrası hariç hiç sağlam gittiğini görmedim

Sayfa 348/349 İlkİlk ... 248298338346347348349 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •