Sabırla tutmaya devam.
|
|
Fiyat şeytandır!!!
Sabırla tutmaya devam ediyorum.
Sabırla tutmaya devam.
Şirketi yaladım yuttum, en son 3 yıl önce kontrolmatiği 200 mn dolar piyasa değerinden alırken bu kadar heyecanlanmıştım.
Bol kazançlar.. Umarım ortaklığım hayırlı olur 80 TL ortalamayla aldık bakalım piyasa değeri 250 Mn dolar.
Tarihe not olsun.
Hayırlı olsun Sn. Alamut1;
Yanlız olmamak sevindirici.
https://youtu.be/FbNY5CS5-ak?si=FCEsTGdlCcpZGkc0
Ceo Alper Tunga Bey'in geçen haftaki yayında önemli gelişmelerin altını çizdi.
Teşekkür ederim bol kazançlar, yol uzun.
En son yıllar önce kront a ortak olmuştum bu şirkete benzer bir yapısı vardı, yaptıkları işler de benzerdi. Patron söylediklerini yapamamasına rağmen 2 yılda 10 kat gitmişti kağıt hikayeyle birlikte.
Burada 10 kat beklemesemde beklentim yüksek. Aklıma kront geldi vay eski günler
Denetmen34 vardı burdan selamlar Belki bir gün uğarar.
Şirketimiz, NASA ve özel sektör için geliştirdiği projelerle 100'den fazla patent sahibi olan Sayın Prof. Dr. İlhan Fuat Akyıldız'ın, 1 Kasım 2024 tarihi itibarıyla Ar-Ge Danışmanımız olarak aramıza katıldığını kamuoyuna saygıyla duyurur.
Prof. Dr. İlhan Fuat Akyıldız, 6G ve 7G mobil sistemler, kablosuz iletişim, TeraHertz iletişimi, yeniden yapılandırılabilir akıllı yüzeyler, nanoağlar, uzay nesnelerinin interneti, moleküler iletişim ve sualtı iletişimi gibi stratejik öneme sahip alanlarda çalışmalar yürütmektedir. Prof. Dr. İlhan Fuat Akyıldız'ın dijital ikizler, yapay zeka, ağ teknolojilerindeki uzmanlığı ve yüksek güvenlik gerektiren uygulama alanlarındaki yetkinliği ile şirketimize ileri teknoloji projelerinde katkı sağlaması, inovasyon ve yeni nesil teknoloji alanındaki planlarımızı desteklemesi hedeflenmektedir.
Alanında pek çok prestijli ödül kazanmış olan Prof. Dr. İlhan Fuat Akyıldız, 2011 TÜBİTAK (Türkiye Ulusal Bilim Vakfı) "Uluslararası Düzeyde Bilim/Araştırmanın Gelişmesine Üstün Katkılar" Özel Ödülü'nün de sahibidir. IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) ve ACM (Association for Computing Machinery) Fellow ünvanlarını taşımakta ve birçok bilimsel konferansın kurucuları arasında yer almaktadır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla
Hayırlı olsun.
https://x.com/OdineSolutions/status/...rdNoK_BzA&s=19
|
|
Hisse tavana yakın ve forumda kimse yok Demek ki daha yolumuz çok uzun.
Devam..
Yer İmleri