Sayfa 3/3 İlkİlk 123
Arama sonucu : 21 madde; 17 - 21 arası.

Konu: SEGMN Seğmen Kardeşler Gıda Üretim ve Ambalaj Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by balici Yazıyı Oku
    yıllarca kendimi kandırdım bu borsada elde avuçta ne varsa gitti bura sadece yalan dolan tevbe ediyorum bütün günahlarıma borsa tam bir pislik çıkartanın AAllah cezasını versin
    amin kardeşim amin ..resmen çalma çırpma yeri olmuş .

2. sadece paranızı çalmakla kalmıyorlar. zamanınızı, sağlığınızı, aile huzurunuzu herşeyi çalıyorlar. zaman geri gelmez malesef...

o yüzden borsa morsa hikaye. en iyi yatırım gayrimenkuldür. ilgilenmene peşinden koşmana gerek yok. her ay kiranı alır keyfine bakarsın. fiyatını sen belirlersin. mal elinin altında.
    Yatırım tavsiyesi değil, kişisel düşünceleri içerir.

3. aynen dediklerine katılıyorum geçte olsa anladık ,yazık ettik ömrümüze .dolar bile alsan hisse den iyiymiş yıllar önce.şimdi değil tabi .zamanı gelince dolarda yerini bulacak .dikkat etsiysek teknikte her hisse için dolar bazında şu kadar aşağıda bu kadar olmalıydı derler .demem oki yıllar önce dolar alıp yatsaymısız .köşe olmuştuk .gayri menkul ve arsa aynı iben en azından gayrimenkul alamıyan için cazipti dolar .keşke türk paramız daha değerli olsa ,olur inşAllah

4. Gayrimenkul yerden yere vurmalarinın sebebi borsanın en büyük rakibi olması. Millet eve yatırım yapmasın borsaya gelsin de çarpılsın diyorlar. Hiç bir yatirim krediyle alınmış bir evden daha karlı olamaz...

5. Gedik Yatırım tarafından hazırlanan Fiyat tespit raporunda 2024 yılı tüm yıl için hasılat 2.183.571.724 TL olarak varsayılmıştır. 2024 yılının ilk altı ayında yıllık öngörülen hasılat seviyesinin %36'sına ulaşılmıştır.

Fiyat tespit raporunda 2024 yılı tamamı için FAVÖK tutarı 643.981.787 TL öngörülmüştür. Şirketimizin 2024 yılı ilk altı aylık gerçekleşmeleri incelendiğinde FAVÖK tutarının 124.693.103 TL, Düzeltilmiş FAVÖK tutarının 125.011.288 TL olduğu görülmektedir. 2024 yılı ilk altı aylık finansal tablolarına göre FAVÖK tutarı ile 2024 yılı ilk altı ay düzeltilmiş FAVÖK tutarı, 2024 yılı tamamı tahmini FAVÖK tutarını sırasıyla % 19'u ve %19'u olarak gerçekleşmiştir.

Sonuç olarak halka arz öncesinde yayınlanan fiyat tespit raporundaki 2024 yılı 12 aylık tahminlerine göre; 01.01.2024-30.06.2024 hesap dönemi itibarıyla sırasıyla; hasılatın %36'sı, düzeltilmiş FAVÖK'ün %19'u 2024

döneminin ilk 6 ayında karşılanmıştır. Yılın ilk altı aylık döneminde gerek enflasyon muhasebesi uygulaması gerekse yılın ikinci çeyreğinde, beklenenden daha fazla yaşanan pazar daralması, zayıflayan ekonomik koşullar ve tüketici alım gücündeki düşüş ve satış kanallarındaki dönemsellikle birlikte ürün gruplarındaki mevsimsellik dikkate alındığında çeyrek dönemler arasında geçişkenlikler gösterebilmektedir ve bu da çeyrek dönemler itibariyle finansal tablo sonuçlarını etkileyebilmektedir. Ayrıca şirketimizin Afyon Soğuk Hava ve Meyve İşleme Tesisi yatırımı Mayıs 2024 dönemi içerisinde faaliyete geçmiş olup henüz sonuçlara yansımamıştır.

ADAMLAR GAYET NET ACIKLAMIŞ. BENIM ANLADIGIMA GORE DEMISLER KI.. FIYAT HESABİ YAPARKEN HEDEFIMIZIN SADECE %19 UNA 6 AYDA ULASABILDIK. PAZAR PAYİ DARALMAKTADIR. ILK 6 AYDA 19 IKINCI 6 AYDA 19 DESEK HEDEFIN %40 INA ANCAK BULASILABILECEK DEMEKTIR. BUDA 30TL ARZ FIYATİ / %40 DESEK. 12 TL YIL SONU HEDEF FIYAT OLUR.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •