Sayfa 502/507 İlkİlk ... 2402452492500501502503504 ... SonSon
Arama sonucu : 4052 madde; 4,009 - 4,016 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    bu ib..lere güvenilmezken, benim analizim nasıl güvenilir olacak...
    kısa taramalarda boy göstermeye başladı ama sn Egeduk'un dediği gibi 6-7 kademe birden çakarlarsa bu kısalarda güvenilmez olur. nitekim 1.81 direncinde de aynı şeyi yaptılar...

ancak diğer senetlerinde günlük taramalarında bir kolonda oldukça fazla sinyal çıkması olası bir yükselişin habercisi olabilir..alttaki grafikte kahve mürdüm kanal içinde ve yükseliş için dışarı çıkması lazım.. bu çıkışı ciddiye almamız içinde ilk önce 1.66 sonrada 1.73 üzerinde 2 kapanış yapması lazım.. yukarıda majino hattı 2.03 te.. burası geçilirse diğer dirençler gündeme gelebilir..

1,66 üzeri 2 kapanış tamamdır. Sırada 1,73 var. Ben mi yanlış anladım yoksa

2. Nerde kaldı bu bilanço?

Şirketimizin 2024 yılı ilk yarı faaliyet sonuçları ve karlılığı olumlu gerçekleşmesine rağmen
    borçluluk yapısının düşük olması ve öz kaynaklarının varlıklar karşısında
    yüksek oranda olmasının etkisiyle oluşan enflasyon muhasebesi farkları
    sebebiyle 30.06.2024 döneminde 754.316.580 TL ana ortaklık payları zararı gerçekleşmiştir.

Kaynak: Matriks
    1) Yazılarım, analizlerim yatırım tavsiyesi değildir ve hiçbir şekilde öyle algılanmamalıdır !...2) Teknik içerikli forumları SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kınıyorum ve bu forumların birgün amacına uygun bir şekilde kullanılmasını umuyorum...

Alıntı Originally Posted by birdost21 Yazıyı Oku
    Şirketimizin 2024 yılı ilk yarı faaliyet sonuçları ve karlılığı olumlu gerçekleşmesine rağmen
    borçluluk yapısının düşük olması ve öz kaynaklarının varlıklar karşısında
    yüksek oranda olmasının etkisiyle oluşan enflasyon muhasebesi farkları
    sebebiyle 30.06.2024 döneminde 754.316.580 TL ana ortaklık payları zararı gerçekleşmiştir.

Kaynak: Matriks
    DİYORKİ "ben bir milyar kazandım ama sayılmaz. %5 daha bi düşeyim. gerekirse yine düşerim. düşer düşer yine düşerim. nasıl olsa 9 tane babalar gibi tahtacım var."
    istersen 1 TL ye düşür sonra da 3 TANE BEDELLİ açıkla, yine düşür satmıyorum la.

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    DİYORKİ "ben bir milyar kazandım ama sayılmaz. %5 daha bi düşeyim. gerekirse yine düşerim. düşer düşer yine düşerim. nasıl olsa 9 tane babalar gibi tahtacım var."
    istersen 1 TL ye düşür sonra da 3 TANE BEDELLİ açıkla, yine düşür satmıyorum la.
    Buradaki yatırımcılar cennetlik. Dünyada bu kadar azap çeken başka yatıtımcı yoktur.

Alıntı Originally Posted by warline Yazıyı Oku
    Buradaki yatırımcılar cennetlik. Dünyada bu kadar azap çeken başka yatıtımcı yoktur.
    200x Erbain yapıyoruz CANTE de. Yakın da uçacağız.
    da nasıl uçacağımız hakkında bir fikrim yok.

7.  Alıntı Originally Posted by warline Yazıyı Oku
    biz onlara; başka bir sey diyoruz

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    CANTE’de keklik demişlerdi ama …..
    ne mutlu Türküm diyene....

8. CANTE zarar açıklayınca borsa göçtü.

Sayfa 502/507 İlkİlk ... 2402452492500501502503504 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz