Sayfa 354/356 İlkİlk ... 254304344352353354355356 SonSon
Arama sonucu : 2848 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: PRKME - Park Elektrik Madencilik

Ayda 5 -10 bin lot geri alım yaparak piyasa daki notların tamamını kaç yıl da alır

2. Sesimiz soluğumuz kesildi...Bu kadarını hiç beklemezdim...Tebrik ederim...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3. Şirketimizin bağlı ortaklığı Konya Ilgın Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ("Konya Ilgın") 27 Şubat 2013 tarihli ve 49 yıl süreli elektrik üretim lisansının Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun ("EPDK") 27.10.2022 tarih ve 11321-10 sayılı Kurul kararıyla iptaline ilişkin devam eden yargı sürecinde, Konya Ilgın'ın söz konusu EPDK kararının iptaline ilişkin talebinin Ankara 21. İdare Mahkemesince reddedilmesi akabinde, Ankara Bölge İdare Mahkemesi nezdinde istinaf başvurusunda bulunulduğu daha önce kamuya açıklanmıştı.

Ankara Bölge İdare Mahkemesi 8. idari Dava Dairesi'nce yapılan istinaf incelemesi sonucunda, Ankara 21. İdare Mahkemesi tarafından verilmiş olan red kararının usul ve hukuka uygun olduğu gerekçesiyle istinaf başvurusunun reddine Danıştay nezdinde temyiz yolu açık olmak üzere karar verilmiştir. Söz konusu karara karşı yasal süresi içinde bağlı ortaklığımızca temyiz başvurusunda bulunulacak olup, yargı süreci devam etmektedir.

Benzer şekilde, Konya Ilgın'ın elektrik üretim lisansının iptal edilmesini takip eden üç yıl süreyle Konya Ilgın sermayesinde doğrudan ve dolaylı olarak pay sahibi olan tüm gerçek ve tüzel kişiler ile bağlı ortaklığımız Konya Ilgın'ın Yönetim Kurulu üyelerinin elektrik piyasasından yasaklı sayılmalarına dair EPDK kararına karşı yürütülen yargı sürecinde de istinaf başvuruları reddedilmiş olup, Şirketimizin ve ilgililerin menfaatlerinin korunması için her türlü yasal hak kullanılacaktır.

Dava sürecinde yaşanacak önemli gelişmeler hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1338545
    İstinaftan "olumlu" bir karar çıkmayacağını zaten paylaşmıştım aksi olması mümkün değildi nitekim...Danıştay süreci biraz zaman alabilir, bu da yılan hikayesine dönecek olan süreçte tahtacının işine gelen bir şey...Hayırlısı olsun...

4. Burada can alıcı soru şu: Bu istinaf kararı şirkete ne zaman tebliğ edildi ve kimler bu bilgiye dayalı olarak piyasada işlem yaptı ???

Neticede UYAP üzerinden bir dilekçeye bakar; yargı, yargı olsa hesabını sorardım lakin bu mahkemelerle asla muhatap olmam...Beklemekten başka çaremiz yok maalesef...

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Burada can alıcı soru şu: Bu istinaf kararı şirkete ne zaman tebliğ edildi ve kimler bu bilgiye dayalı olarak piyasada işlem yaptı ???

Neticede UYAP üzerinden bir dilekçeye bakar; yargı, yargı olsa hesabını sorardım lakin bu mahkemelerle asla muhatap olmam...Beklemekten başka çaremiz yok maalesef...
    oncelikle, normal sartlarda hicbir degeri olmayan beklenen bir haber

fakat bilancoda oldugu gibi spek daha onceden haberi oldugu icin pozisyonunu ayarlayip asagi basmak icin kullanabilir, ya da bu haber zaten fiyatlarin icindeydi en kotu gecti diyip alim da yapabilir

asagi basarsa ben kendi adima alima devam edecegim, bu hareketle biraz disiplinden uzaklasmis oluyorum. fakat fiyat iyice komik rakamlara geldi, kendileri konuyu bu noktaya getirdi. zaman sorunum hic yok

sirketi kapatip ellerindekileri satsalar daha cok para eder.

buarada cok dogru bir soru, kesin daha onceden gelmistir. ama sirket esas faliyetini yapmayinca, isi olmayan sirket yonetimi borsaci olmus tahtada oynayip duruyor.

6. Nereye kadar gevşetecekler bu ,,.,.. kağıtçığı acaba...,,.,.!!!!!
    Burdan %100 prim yapsa, geçen sene kendi yaptıkları çağrı fiyatına ancak gelebilecek seviyelerde...
    Genelde her konuda olduğu gibi burda da denetim yoookkkk...
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

7. eskiden coluk cocuk diyorduk; artik "reis" mi diyecegiz yoksa

tebrik ederim. bukemedigin bilegi, opeceksin

bu kadarini beklemiyordum

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Hemen yukarıdaki sanayi verisi analizi ile dün yazmış olduklarımı toparlarsak, borsanın mevcut seviyeleri ile ekonomimizin an itibariyle içerisinde bulunduğu "çıkmaz" durumun karşılaştırılabilir, izah edilebilir bir tarafı yok...Çarkları durmuş, 1 sente muhtaç hale gelmiş bir ülke borsasının grafiği değil bu ve bana göre tamamen balon !..Bazı şirketlerin FK'sı 200 lerde 300 lerde; PD/DD değerleri almış başını gitmiş...Olacak iş değil ve sürdürülebilir de değil...

Bu yönüyle baktığımda olası sert düşüşlerde PRKME'nin biraz daha defansif bir seyir izlemesini beklerim ancak dediğim gibi tahtadaki abilerimiz bu fırsatı kaçırmazlar...
    Kaçırmadılar....Hatta "bu kadarı da olmaz" dedirttiler...Tebrik ederim...

Sayfa 354/356 İlkİlk ... 254304344352353354355356 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •