Çer çöp ne varsa arz ediliyor.
|
|
BINBN Bin ulaşım ve akıllı şehir Teknolojikeri A.Ş.
Halka Arz Fiyatı: 91.85
Lot sayısı: 17.000.000
Arz büyüklüğü: 1.5 Milyar TL
Bireysele Eşit Dağıtım
600 milyon özkaynak, dönem kârı 400 bin TL.
Scooter şirketi halka açıldıktan sonraki piyasa değer 10.000.000.000 TL.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Çer çöp ne varsa arz ediliyor.
Ohhh yeni halka ırz gelmiş hemde fiyata bak dönem kârı 400 bin TL. şaka gibi.
Arz günü 3-4 Ekim (perşembe-cuma)
Önemli olan kimin olduğu 1 yılı geçen başrular var bazıları red bazıları bekliyor
Biniyor musunuz, binbine?
Halka arz rüzgarının eskisi gibi olmaması,
Piyasanın bugünlerde oldukça negatif seyretmesi,
Halka arz gelirleri dahil edildiğinde bile defter değerinin yaklaşık 6 katı bir fiyatla arz edilmeye çalışılması, (F/K'ya değinmiyorum bile.)
Fiyatın çok pahalı olması nedeniyle, zannımca kurumsal yatırımcı bulunamayacağı için tamamen bireysel yatırımcılara satılması,
İzahnamede fiyat istikrarı işlemlerinin yapılmayacağının belirtilmesi,
Nedenleriyle ben bu skutıra BİNMİYORUM.
Hatta arzda satılacak hisselerin tamamına alıcı çıkmama ihtimalinin de olabileceğini düşünüyor ve sonucunu merakla bekliyorum.
Umarım ben yanılırım ve arzdan hisse alacak bireysel yatırımcılar kazanır.
Bakalım neler olacak...
Yazdıklarım küçük bir yatırımcının görüş ve düşünceleri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
Yer İmleri