Sayfa 203/308 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
Arama sonucu : 2461 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Sana laf çakanlara
    Allah "uyuz versin, kaşımaya tırnak vermesin"
    Sağolasın

ALLAH bu forumdaki, senin, benim, herkesin gönlüne göre versin.

Artniyetlilerin, iftiracıların, acılarla beslenenlerin de cezasını versin!

Bence komplo teorilerine gerek yok. 2023 mayıstan beri çıkmayan inatla duran ben. Aynı zamanda şimdi komik gelecek fiyatlara diğer büyük şirketlerden de aldım. Buradaki tek motivasyonum ereğliyi de onlar gibi giderse yüksek fiyatlardan almak zorunda kalmamaktı. Fiyattan bağımsız olarak sadece bu şirkete ortak olmak isteyen insanlar da var. Ereğlinin biraz pohpohlanması tabii ki beni de etkilemiştir. Diğerlerine göre fazla fazla aldım. Ama burada kabahati başka yerde aramak saçma bence.

3. Ben bana doğru geleni söyleyim. Matiasın bir çok öngörüsünün doğru olduğunu benim öngörülerimle uyuştuğunu biliyorum. Ereğli hariç Belki o yüzden bana da doğru geliyor. Ama Fedora da yalan yanlış ithamda bulunmak hiç doğru değil. Adam geleceği için bana gorede uygun fiyatlı temettücü şirketin hissesine yatırım yapmış. Piyasanın düşeceğini tahmin esiyordum. Ama eregl hem iyi bir kâr açıklamış hemde altın madeni bulmuş gideri muhakkak olur dedim biraz altın hariç borsada eregl de kaldım. Bir sebep de 3 yıl önce 5.5 milyar dolar piyasa değerinden tüpraşları vermenin pişmanlığı idi. Hadi dedim buda soluksuz gider. Olmadı. Kamyonu bana göre tabi ki dayayacam ama ülkenin durumu beni isteksiz yapıyor. Allah önce sağlık mutluluk sonra da para versin.

4.  Alıntı Originally Posted by picky Yazıyı Oku
    Ani konusalim bosver yuzde 3.6 oldu zararin. 2 ay oncede 1.80 di hic lafimi ettik mi hayir. Sen hala 1.30 da nakarat okuyorsun.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hahahaa resmen deli etmişsin matdeyyus'u kıvır kıvır kivranmış 😂😂😂

5. Herkes aldığı hisseden sorumludur. Onu okudum, bunu duydum, o bunu dedi, berber şunu dedi falan derken son karar bireyindir. Ben temettü diye bakınırken Sezgin Abi'nin yazdıklarını okudum ve işdemir aldım ilk olarak. Şansıma para kazandım, kazanmasaydım Sezgin Abi'yi suçlamayı da aptallık sayarım. Fedoramca'da o dönem aynı şekilde alım yaptı diye hatırlıyorum. Pazarlama falan nedir, saçma sapan işler. Herkesi öpüyorlar borsada, gözlerden kaçıyor sanırım...

6.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Bu fedor sinyalci hocam
    Ben disardan izliyordum topici bu fedor dikkatimi çekiyordu
    Sonra üye oldum direk bunu ima ettim
    Ereğli ye dadandilar hersey uçtu Ereğli gitmedi 2 yil
    Ereğli den çıktım dedi
    Aynı an Ereğli rallisi başladı dedim yazı duruyor 60 a vurdu kagit
    Aefes e geçtim dedi
    Gördüğüm an efestekileri uyarıyorum
    Topicte duruyor yazılar
    Efes göçtü
    İsmen de de yapmış aynısını onu izlemiyordum
    Sokmayın bu leşi buraya
    . Kardeşim iyi misiniz, buraya yazılanlarla tahtalara yön verdirmeyi yan yana düşünmek ne derece mantıklı bir düşün.. PES.

7.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Herkes aptal bir sen akıllısın değil mi fedor. İlla senin paran mı olması lazım . Buraları iş yatırımın baş analist i yada fon yöneticisi yada junior bilmem necisi okuyamıyor değil mi. Yada eregl de büyük para ile dönen kim varsa günlükçüsü şusu bunu.Yasak. İnternete erişimleri yok o zat ların. Günde 10.000 lerce tık alan izlenen takip edilen TR nin en büyük hisse platformundan haberleri yok değil mi. He yok yok. eregl 2.5 dolar ucuz 1.2 dolar borç istedi sattım. aefes 300 tl ucuz alın sakın kaçırmayın. 200 . yüzüne bakılmıyor. Tek bir yazın yok. Hep tesadüf değil mi? 400 den 1200 e gelmiş frotoda tek bir yazısı olmayanların birden bire üşüşüp alın alın ucuz diye yazmaya başlaması bu süreçte 1200 den 850 lere kadar gevşemesi kağıdın falan hep tesadüf yahu. 1 olur 2 olur da. Hep mi tesadüf olur.Bu kadar mı tasadüf olur.
    Milyon lotlu amcalar yazıp çiziyordu burada ve para kazanıyorlardı, çok abartmayalım kendimizi.

8. Borsa üstünden yatırım biraz da hayal etmekle ilgili, bundan sebep insanlar para bağlandıkları şirketleri değerlendirirken, tecrübe eksiliğinden sebep bütün her şeyin yolunda gideceğini düşünüyor. Şirket hakkında elde ettiği bilgileri, her şey yolunda gidecek güdüsüyle yorumladığı için, bu tip mecralarda konuyu kendine göre ifade edebiliyor. Ben Fedoramca'ya Sasa al diyordum mesela Bunları pazarlama falan olarak görmek bence büyük bir enkazlık göstergesi, zira son karar senin. SENİN.BENİM DEĞİL.

Sayfa 203/308 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •