Biri bana yeni alınan işin rakamını teyyid etsin, rakam fazla geldi bana.
Biri bana yeni alınan işin rakamını teyyid etsin, rakam fazla geldi bana.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Dışarıdaydım telefondan bakmıştım ama rakamdan tam olarak emin değildim, çok büyük rakam gerçekten de, hisseyi iyi yerlere taşıması lazım, ızdırap biter umarım.
Dikkat ediyorum da hissede senden benden başka kimse kalmamış, Keko bile tonla malını verdi Eggub'e geçti, özellikle bugün zararla satanlara üzüldüm, bayağı aşağıdan sattılar.
Hayırlı olsun.
Şirketimiz son 43 günde Amerika kıtası başta olmak üzere, MENA, Avrupa ve Türkiye'den ağırlıklı olarak katma değerli ürünlere yönelik toplam 92.858.824 Amerikan doları tutarında çelik profil siparişi almıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1338128
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yarın tavan çekse bari bu habere de şirket güven tazelese.
Okulda olduğum için çok sık yazamıyorum bir de kayda değer bir şey yok sadece izliyorum elime ne geçiyorsa alıyorum hanımın bileziklerini bile ekledim. Kısa vadede kendine yaparsa yapsın Can sıkmıyor değil sıkıyor bu fiyatları hak etmiyor ama kendisi bilir
SM-S921B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Hanımın bileziklerine dokumasaydın keşke Katti hocam sonradan yerine koymak zor olabilir çünkü ralli devam ediyor, biz sermayeyinin yarısını kaptırdık ama altın tutanlar katladılar.
Yeni alınan 93 milyon dolarlık iş bağlantısı ile bir ralli yaşayabilir, hisse 7-8 ayın dibinde zaten, yükseliş de sert olmalı, ilk hedef 47-50 bandı.
|
|
Açılışa bak yuhhh, bu rakamla da gitmiyorsa nasıl gidecek, neyse kapanış önemli, millet dayak yiye yiye atlamaya çekiniyor artık.
Yer İmleri