Sayfa 421/421 İlkİlk ... 321371411419420421
Arama sonucu : 3365 madde; 3,361 - 3,365 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1. Silopi elektrik hisselerini 80 milyon dolara alınıp 4 yıl sonra 30 milyon dolara iade etme olasılıklı bi ucube anlaşmalarla Gadho nun büyük nakiti şirket dışına uçurmuş oldu. Gsdho nun sadece 50 milyon doları değil, birde bu 80 milyon doların 4 yıllık faizi eklenerek gerçek kayıbı ortaya çıkar.

Gidip bütün holding veya elektrik şirketi patronlarına veya yönetim kurullarına sorulsa hiç biri böyle bir anlaşma yapar mıydı? Bu anlaşma gerçekten ortaklık lehine iyi niyetli miydi, yoksa saraydan kız kaçırma operasyonu muydu?

80 milyon doları + 4 yıllık bileşik faizi ne kadar olurdu? 110 milyon civarı ise,

Parkme burdan 80 milyon dolar kar sağlamış oldu, tabi birilerine burdan bir fayda sağlamış olabilir mi? Gsdho ortakları ise 80 milyon zarara uğratılmış oldu

Ucube anlaşmalar ve sonucu; “Atı alan Üsküdar’ı geçer”

2.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Silopi elektrik hisselerini 80 milyon dolara alınıp 4 yıl sonra 30 milyon dolara iade etme olasılıklı bi ucube anlaşmalarla Gadho nun büyük nakiti şirket dışına uçurmuş oldu. Gsdho nun sadece 50 milyon doları değil, birde bu 80 milyon doların 4 yıllık faizi eklenerek gerçek kayıbı ortaya çıkar.

Gidip bütün holding veya elektrik şirketi patronlarına veya yönetim kurullarına sorulsa hiç biri böyle bir anlaşma yapar mıydı? Bu anlaşma gerçekten ortaklık lehine iyi niyetli miydi, yoksa saraydan kız kaçırma operasyonu muydu?

80 milyon doları + 4 yıllık bileşik faizi ne kadar olurdu? 110 milyon civarı ise,

Parkme burdan 80 milyon dolar kar sağlamış oldu, tabi birilerine burdan bir fayda sağlamış olabilir mi? Gsdho ortakları ise 80 milyon zarara uğratılmış oldu

Ucube anlaşmalar ve sonucu; “Atı alan Üsküdar’ı geçerâ€
    Ve bende bilinçsiz bir yatırımcı olarak böyle yönetilen bir şirketin hissesini almışım, yükselmesini bekliyorum.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

3. çok önemli izle incele araştır.gsdho nasıl bu hale getirildi.nasıl organize olundu hisse çöküşleri nasıl oluyor.bankayı satıp vapur alıp dönemin en önemli ihracat holdingi gsdho yu ki giyim sanayicileri diye logoyu hala kullanıyor vapurcu.nasıl bu hale getirişldi.banka o dönemin yükseliş ritmini yakalayan bankasıydı .holding zarar bilançolarla nasıl güdük hale getirildi.menşei enteresan vapurculuk sevgisi sonunda holdingi ne hale gtirdi görünen yüzde bunlar varsa arkası nasıldır kimbili,r.çok öenmli k.y hakları için acil kayyum yönetim desteği şart oldu. herkes gözünü gsho ya dikti izliyor .bu kadar zarar nasıl oluştu .banka parası ne alemde vapurculuk ne taşyorlarki bu kadar zarar yazıyorlar önemli izle incele araştır.yönetixcilerin şahsi serveti ne alemde k.y batışta bunların servet ucuşta.incelenmeli diyor herkes önemli izle incele araştır gsdho maceraları vapurculuk maceraları .

4. sen git yüksek ivmeler kazanan bankayı sat vapurcu olcam değip azınlık hisse payla karar verip vapur al.o vapurlarıda sen git şeşelistan meşelistanya banduıralı falan al ne olduğu takibi çok zor sonra bi şeler taşı para kazanma zarar açıkla koskoca holdingi batır.birde muazzam vergi zayi yarat devlete .muazzam bi vergi kaybı .keyfe bak.şahsi servet nasıl uçuşta tabi .acil araştırılmalı incelenmeli .neler oluyor gsdho da neden çöküşte .

5. Hemşeri ve kanki patronlar arası harika bir anlaşma.. 80 milyon dolara alınan hisseleri 30 milyon dolara iade etme olasılıklı harikulade bir anlaşma!! kaç kişi bu anlaşmanın iyi niyetli olduğuna inanır?

Bu Silopi elektrik hisselerinin Park holdingden 80 milyon dolardan alınıp dört yıl sonra 30 milyon dolardan iade edilmesiyle Parkme ne kadar kazançlı çıkmış olur, veya Borssada halka açık şirketin ne kadar varlığı borsa dışındaki bir şirkete aktarılmış olur,, dört yıllık faiz kaybında göz önüne alınınca?

Pekme bu 80 milyon dolar bankadan kredi olarak almış olsaydı, 4 yılda bileşik faiziyle maliyeti ne kadar olurdu?
    Veya Gsdho bu parayı faize verseydi 4 yılda bileşik faiziyle ana para ne kadar olurdu?

Sayfa 421/421 İlkİlk ... 321371411419420421

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •