Sayfa 410/410 İlkİlk ... 310360400408409410
Arama sonucu : 3278 madde; 3,273 - 3,278 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

1. Ülkede otomotiv döngüseldir. Zaman zaman iyi veya kötü olur. Şu an kötü. Böyle büyük şirketleri kötü dönemlerde almazsanız fırsatı yakalayamazsınız. Eğer şirkete güveniyorsanız tabi. Pandemide THY batıyordu şimdi ne oldu? Borsada küçük yatırımcının para kazanmak için tek silahı uzun vade iyi şirketlerde beklemek. Yoksa bu çakallar sofrasında robotlara yem olursunuz.

Duhul
    Apr 2021
    İkamet
    Ejnebi Memleketi
    Gönderi
    103
     Alıntı Originally Posted by memix Yazıyı Oku
    Ülkede otomotiv döngüseldir. Zaman zaman iyi veya kötü olur. Şu an kötü. Böyle büyük şirketleri kötü dönemlerde almazsanız fırsatı yakalayamazsınız. Eğer şirkete güveniyorsanız tabi. Pandemide THY batıyordu şimdi ne oldu? Borsada küçük yatırımcının para kazanmak için tek silahı uzun vade iyi şirketlerde beklemek. Yoksa bu çakallar sofrasında robotlara yem olursunuz.
    döngüsel olduğu doğru ancak döngüsellik sadece alım için değil satım için de geçerli. nerede çıkacağını iyi kestirmek lazım.

yeni giriş yapacaksanız belki maliyet için uygun olabilir ancak ben yine de beklenmesi taraftarıyım. diğer taraftan son 1 senedir taşıyanlar için çok iyi bir dönem olmadı. üzerine 50% para maliyetini de eklerseniz hiç iyi olmadı.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Faaliyet raporunda 2024 ilk 9 aylık dönemde 1.84 Milyar TL bağış ve yardım yapıldığı yer alıyor. Geçtiğimiz sene aynı dönemde 143 Milyon TL'miş bu kalem.

1.84 Milyar TL güncel kurla kabaca 54 Milyon $ yapıyor, akıl almaz bir rakam.

Raporu ben mi yanlış yorumluyorum?

4. Doğru okumuşsunuz. Kel para aktarmak için farklı yollar deniyor. Daha önce borçlu gyosunu kakaladı bize. Şimdi de bağış yapmış. Kime yaptıysa artık. Bana bağışlasa hisse alırdım ben yükselirdi hisse.

5.  Alıntı Originally Posted by ucd Yazıyı Oku
    Faaliyet raporunda 2024 ilk 9 aylık dönemde 1.84 Milyar TL bağış ve yardım yapıldığı yer alıyor. Geçtiğimiz sene aynı dönemde 143 Milyon TL'miş bu kalem.

1.84 Milyar TL güncel kurla kabaca 54 Milyon $ yapıyor, akıl almaz bir rakam.

Raporu ben mi yanlış yorumluyorum?
    3 aylık kârının 9 katı bağış mı yapmış.Bu nedir ya bize sordu mu bunu yaparken.Ortağız sonuçta.Ben onaylamıyorum Ferit Şahenk burayı okuyorsan.
    Açıklama bekliyoruz nereye ve niye bu kadar büyük bağış yaptınız?

6. Arkadaşlar, durum böyle iken bu yüksek bağış hiç hoş olmadı. Birkaç sorum var. Bağış ve veya yardımın bir üst sınırı ya da başka bir düzenlemesi var mı? Bağışın nereye yapıldığını biliyor muyuz? Spk ya şikayet oluşturacak kimseler var mı? Teşekkürler.

Sayfa 410/410 İlkİlk ... 310360400408409410

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •