Anket Sonuçlarını Gör: Sizce BIST100 2023 sonunu nasıl kapatır?

Oylayan
61. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 8.931 ve üstü

6 9.84%
  • 8.569 ile 8.930 arası

10 16.39%
  • 8.131 ile 8.568 arası

21 34.43%
  • 7.769 ile 8.130 arası

18 29.51%
  • 7.331 ile 7.768 arası

3 4.92%
  • 7.330 ve altı

3 4.92%
Sayfa 1370/1370 İlkİlk ... 370870127013201360136813691370
Arama sonucu : 10958 madde; 10,953 - 10,958 arası.

Konu: BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VII

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku

Size de bizlere ayırdığınız vakit ve emekleriniz çok teşekkür ederim sn BJK Coccinella dostum.

Saygılar
    Elimden geleni yaptım dostum, ben de herkese teşekkür ederim...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2. Değerli dostlar,
    Müthiş bir yılı geride bıraktık.
    Öncelikle 2023 yılı şampiyonlarını hatırlayalım.
    1) adestim
    2) pisyedili01
    3) EGEDUK
    Bu sene kıran kırana geçti.
    Önce Sn Talkandwalk yarışı domine etti. Plakaları birer bir geçti. Puanına plaka yetmediği için Şam, Halep, Musul gibi plakalar icat ettik.
    Sonrasında yaklaşık 20 puanlık farkı kapatarak puan olarak öne geçmeyi başardım. Tam sıkı rekabet olacak derken Sn Talkandwalk iş değişikliği nedeniyle tahmin yapmayı bıraktı.
    Liderliği ele geçirdikten sonra puan farkını açmaya başladım.
    Sonrasında Sn 3520 yardırmaya başladı.
    Beni geçerek liderliği aldı ve bir daha bırakmadı. Hele 9.835,20 altışı ile üst üste yüksek puanlar almayı başardı.
    Sn adestim ve ben kendisini yakalamaya çalışsak da başarılı olamadık. Ve yıl bu şekilde kapandı.

Tüm şampiyonlarımızı tebrik ediyorum.

Başlığı açan ve yaşatan Sn anti panik başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Kendisi bana güvendi ve beni Başkan yardımcısı olarak görevlendirdi.
    Mütevazi olamayacağım görevimi iyi yaptığımı düşünüyorum. Bu yüzden kendime de teşekkür ederim.
    Yazıcı olarak görev alan, sonrasında niki değiştirme ayağına bir süre yok olup, sonrasında Baş Denetçiliğe atanan Sn pisyedili01’e emekleri için çok teşekkür ederim.
    Yazıcılık görevini devralan ve yaptığı müthiş tablolarla bizlere hayatı kolaylaştıran Sn BJK’ya da teşekkürleri bir borç bilirim.
    Tahmin yapan tüm dostlara da teşekkürler.
    Bu vesileyle yeni yılınızı kutlar, sağlıklı huzurlu nice yıllar dilerim.
    Elveda dostlarım.

3. coccinella gitti,egeduk gitti...eee noldu şimdi mangal yarımmı kaldı...aykü böyle yıl başlangıcının..tüm dostlar gitmiş..toprapımda giderse pis söverim yine ceza yerim...şu hissenetin en naif en huzurlu siyasetin vs nin olmadığı cimcime topiğimiz dağıldımı kızlar..takım dağıldı takımm dağıldı aykü....
    üstad coccinella öldü
    topik patronu egeduk öldü
    yazıcı pisyedili öldü
    ve ben yeni topik sahibi .....alemdar karşınızdayım diyecek kim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Bursa/İzmir
    Gönderi
    5,718
    Tüm forumdaşların yeni yılını kutlarım.

Başlığa emeği geçen tüm dostlara çok teşekkür ederim.

Kalın sağlıcakla

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Yaklaşık iki aydır tahminde bulunuyorum...... 22 puan almışım.....

ayda 11 puan..... 12 ayda.... 132 puan.......
    2025 yılında bu işi sürdürseydik be yaaa...
    Tam da ısınıyordum......

Not: Sabırla rakamları takip eden dostlara bol bol teşekkürler..... Eğer yine başlanırsa haberim olursa mutlu olurum..
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    732
    Tüm forumdaşlara sağlıklı huzurlu mutlu yıllar dilerim, bu topikte emeği geçen herkese teşekkürler umarım yeni yılda devam edilir, gerçekten takip etmekten, tahmin yapmaktan ve okumaktan zevk aldığım tek topik diyebilirim, cümleten herkese hayırlı seneler....

Sayfa 1370/1370 İlkİlk ... 370870127013201360136813691370

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •