Değerli dostlar,
Müthiş bir yılı geride bıraktık.
Öncelikle 2023 yılı şampiyonlarını hatırlayalım.
1) adestim
2) pisyedili01
3) EGEDUK
Bu sene kıran kırana geçti.
Önce Sn Talkandwalk yarışı domine etti. Plakaları birer bir geçti. Puanına plaka yetmediği için Şam, Halep, Musul gibi plakalar icat ettik.
Sonrasında yaklaşık 20 puanlık farkı kapatarak puan olarak öne geçmeyi başardım. Tam sıkı rekabet olacak derken Sn Talkandwalk iş değişikliği nedeniyle tahmin yapmayı bıraktı.
Liderliği ele geçirdikten sonra puan farkını açmaya başladım.
Sonrasında Sn 3520 yardırmaya başladı.
Beni geçerek liderliği aldı ve bir daha bırakmadı. Hele 9.835,20 altışı ile üst üste yüksek puanlar almayı başardı.
Sn adestim ve ben kendisini yakalamaya çalışsak da başarılı olamadık. Ve yıl bu şekilde kapandı.
Tüm şampiyonlarımızı tebrik ediyorum.
Başlığı açan ve yaşatan Sn anti panik başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Kendisi bana güvendi ve beni Başkan yardımcısı olarak görevlendirdi.
Mütevazi olamayacağım görevimi iyi yaptığımı düşünüyorum. Bu yüzden kendime de teşekkür ederim.
Yazıcı olarak görev alan, sonrasında niki değiştirme ayağına bir süre yok olup, sonrasında Baş Denetçiliğe atanan Sn pisyedili01’e emekleri için çok teşekkür ederim.
Yazıcılık görevini devralan ve yaptığı müthiş tablolarla bizlere hayatı kolaylaştıran Sn BJK’ya da teşekkürleri bir borç bilirim.
Tahmin yapan tüm dostlara da teşekkürler.
Bu vesileyle yeni yılınızı kutlar, sağlıklı huzurlu nice yıllar dilerim.
Elveda dostlarım.
Yer İmleri