Sayfa 172/173 İlkİlk ... 72122162170171172173 SonSon
Arama sonucu : 1380 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: ARCLK - Arçelik A.Ş.

1. Endeks çökerken 150 lerde tutunması hoşuma gitti. Sank dibini buldu gibi 140-150 arası dip olma ihtimali yüksek.
    Yurt içinde faizler en azından 2024 yılında yüksek gitmeye devam edecek, ben 2024 yılında faiz indirimi beklemiyorum.
    Arçelik in ana gelir kaynağı avrupa tarafına ihracat olduğu için bizi pek etkilemeyecek nedeni ise bence şudur avrupa da türkiye nin tersine parasal sıkılaşmada sona geliniyor, yavaş yavaş bu fiyatlamaları göreceğimize inanıyorum.
    1-2 seneye marjları da oturttuk mu tamamdır.
    Şuanda risk-getiri oranı en makul olarak gördüğüm şirket arçeliktir.
    Tabi bunlar benim düşüncelerim gözü kapalı inanmayın kendi süzgeçinizden geçirin yanlış da düşünüyor olabilirim.

2. Beyaz eşyada satışlar düştü! Üretim ve ihracatta daralma yaşandı.
    Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD) ağustos ayı verilerine göre yıllık bazda yurt içi satışlar yüzde 15,3, üretim yüzde 13,4 ve ihracat yüzde 4,3 azalış gösterdi. Analistler, sektörde daralmanın devam edeceğini belirtiyor.

https://www.ekonomim.com/ekonomi/bey...-haberi-769753

Saygılar/Başarılar....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3. Herkese selamlar...
    Arçelik de işler iyi gitmiyor....
    3Ç de de kötü bir bilanço geleceği artık kesinleşti gibi mi?

Saygılar/Başarılar....
    Attached Images Attached Images
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

4.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Herkese selamlar...
    Arçelik de işler iyi gitmiyor....
    3Ç de de kötü bir bilanço geleceği artık kesinleşti gibi mi?

Saygılar/Başarılar....
    Bilanço berbat. Yönetim kafası değişmeden bu şirket toplamaz. Saçma sapan büyüme stratejileri ile, Asya, Afrika derken tüm çöp marka ve fabrikaları aldılar. Son 10 yılda , Singer, VolBek, Hitachi, Defy, Dawlance hatıtladıklarım. Hepsi külliyen batık hem markalar hem fabrikalar. Şimdi de Whirlpoolun Avrupadaki batık marka ve fabrikalarını aldılar. Kaç fabrika yükü geldi, kaç marka konsolide olunca ne zarar çıkacak bakalım. Asya tarafında Hitachi artık kimse konuşmuyor, 2 sene önce tüm ümitler ordaydı. İnşallah Mısırda başarılı olurlar ama o da çok zor. Tamamen politik durumlara bağlı, Sisi ile olacak gelişmeler, kaderini belirler.

5. Hisseye devre kestirdiler. Bir gün yukarı öbür gün tam aşağı amaç güç gösterisi herhalde. Yükseltirken alanlar satarken de viopda şort açıyor herhalde.

*ARCLK-Arçelik 2024 yılı 9 aylık konsolide net dönem zararı -5.006.003.000 TL (Önceki 4.519.374.000 TL)

Arçelik böyle geldiyse Vestel iflas eder

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Sayfa 172/173 İlkİlk ... 72122162170171172173 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •