|
|
sn.yaşar
banamı cevap veriyorsunuz yoksa tahminde mi bulunmalıyım ortaya bişeyler mi var ?
bana cevap niteliğindeyse eğer "şimdi benim bu konudaki özel hassasiyetim ne olabilir ?" bunu düşünüyorum
çünki konumuz bu değildi şu prova nitelendirmesi beni rahatsız ettiği için bir paylaşımda bulundum , ama konu geldi sizin nazarınızdan benim yada sözü edilen kim ise onun özel hassasiyetine ?
peki efendim buyurduğunuz gibi olsun siz prova deyiniz kanunlaşsın.
ve hay hay kapatalım ,siz nasıl buyurursanız
saygılarımla
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”Aşık Veysel Şatıroğlu
Sabahattin Ali (2 Nisan 1948)
Ölüm yıldönümünde anısına saygıyla;
-------------------------------------
Başım dağ saçlarım kardır,
Deli rügarlarım vardır,
Ovalar bana çok dardır,
Benim meskenim dağlardır.
Şehirler bana bir tuzak,
İnsan sohbetleri yasak,
Uzak olun benden, uzak,
Kalbime benzer taşları,
Heybetli öter kuşları,
Göğe yakındır başları;
Yarimi ellere verin;
Sevdamı yellere verin;
Elleri bana gönderin:
Bir gün kadrim bilinirse,
İsmim ağza alınırsa,
Yerim soran bulunursa:
Bülent Ecevit (Doğum tarihi 28 Mayıs 1925)
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”Aşık Veysel Şatıroğlu
|
|
Yer İmleri