Sayfa 203/205 İlkİlk ... 103153193201202203204205 SonSon
Arama sonucu : 1633 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: SAHOL - Sabancı Holding

1. Sn şef iştirakleri bakabildiniz mi
    Bilanço da bir iyileşme olur mu

G700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by ulusoy60 Yazıyı Oku
    Sn şef iştirakleri bakabildiniz mi
    Bilanço da bir iyileşme olur mu

yok, hastaneden yeni çıktım, 2 aydır böbrek taşı ile uğraşıyorum. iyi gelme ihtimalini görmüyorum. 3. ve 4. çeyrek banka ve enerji etkisi ile daha iyi gelecektir. esas olarak seneye enflasyonun düşmesi neticesinde enflasyon muhasebesinin uygulanmayacağını bekliyor ve yüksek kar rakamları göreceğimizi tahmin ediyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    yok, hastaneden yeni çıktım, 2 aydır böbrek taşı ile uğraşıyorum. iyi gelme ihtimalini görmüyorum. 3. ve 4. çeyrek banka ve enerji etkisi ile daha iyi gelecektir. esas olarak seneye enflasyonun düşmesi neticesinde enflasyon muhasebesinin uygulanmayacağını bekliyor ve yüksek kar rakamları göreceğimizi tahmin ediyorum.
    Teşekkürler sn şef
    Çok geçmiş olsun
    Allah şifa versin

4. Elinizde tutmanız gereken güzel hisselerden kıymetliniz başkada birşey demem

5. Uzun zamandir görmediği seviyenin altına geldi. Bilanço öncesi surundurmeye devam edecek. 6 Kasım da bilanço geliyor
    Ya sabır

6. Nerden bulaştık bu hisseye yahu!!!,.,.,.,,,,??? 140 TL hedef fiyat belirleyen aracı kurumların önerisinden sonra 101 den 81.50 ye gevşedi.,.,,.,..!!!
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by emre73373 Yazıyı Oku
    Nerden bulaştık bu hisseye yahu!!!,.,.,.,,,,??? 140 TL hedef fiyat belirleyen aracı kurumların önerisinden sonra 101 den 81.50 ye gevşedi.,.,,.,..!!!
    Aracı kurumlar ne zaman hedef fiyat verse o hisseden uzak dur derim,yaşanmış tecrübe edinilmistir
    Hisse de alım güzel ,toplanmış ama aracı kurumlar ne zaman isterse oraya gelir ,Citibank 1 ayda çok sattı 40milyona yakın,eğer satmasa idi o hedefe gelirdi
    Maalesef
    Bilanço çok iyi gelmeyecek gibi ,artı yönü talebi yeterli düzeyde adı yeter o yüzden korkmana gerek yok benim beklentim 100-120 bandı fazlası olmaz , hayırlısı olsun...

Enerjisanın Sahol bilançosunda etkisini tam bilmiyorum ama , Enerjisa 12 aylık bilançoda bile zarar getirmeye devam edecek yüksek maliyetli yatırımlar sebebiyle...

Holdingin Enerjisa Üretimle ilgili halka arzı da muhtemelen Nisan 2025 ayında gerçekleşir, büyük bir arz olacak....

Sayfa 203/205 İlkİlk ... 103153193201202203204205 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •