dolar 18 den buralara düştü diye bu kadar düşüş normal değil. 8 den buralara çıktı bir de bu taraftan bakmak lazım. tepki artık...
|
|
Sayın KANYON,
Mevcut durumu, hissenin 4 liralardaki fiyatlamasının verdiği hissi (bana göre fiyatlama cazibesi) veriyor.. Üstelik, şimdi şirketin nereye gittiğini daha net görebiliyoruz.
gördüğüm kadarıyla bir çok hissede etkin olmayan fiyatlama var, firmaların gerçek değerini yansıtmayan fiyatlamalar var.. ortalık neredeyse tüm piyasalarda toz duman (mal, emek, hisse, döviz piyasaları ve bunların türevleri.. bankaların bir kısmı -belki de tamamı- forward döviz fiyalamasını dün yapamadılar.. sanırım bugün de öyle olmuş olabilir)..
dolar 18 den buralara düştü diye bu kadar düşüş normal değil. 8 den buralara çıktı bir de bu taraftan bakmak lazım. tepki artık...
Sn garipy, isterseniz 440 değil 1 milyar doları (yani hisse başı 5 $ ) alıp philip hass a teklif edin bakalım size ne cevap verecek... SM-M205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Kûllî nefsin zâikatü'l-mevt...."
Sayın @the.pathfinder piyasa bu aralıkta fiyatlıyor dedim aksi takdirde devanin daha iyi fiyatları hak ettiğini düşünüyorum.
Zaten ülkenin içerisinde olduğu durumdan dolayı borsa geneli oldukça olumsuz fiyatlaniyor.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cari SPK mevzuatı çerçevesinde, asla yatırım tavsiyesi değildir.
Kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz. LUKIANOS
|
|
Türkiyenin içinde bulunduğu şu ortamda Deva'nın satılması hiç akıllıca olmaz. 2023 te kuvvetle muhtemel bir Miilet İttifakı hükümetinin batı desteğini de arkalarına alıp sorunları iyi yönetebilmesi ile
birkaç sene içinde not arttırımları ile de desteklenecek olumlu hava sonrası Deva nın satışı gündeme gelebilir.Bu dönemde olası büyük döviz girişi ile geçmişte olduğu gibi TL nin değer kazanması Deva'yı USD olarak çok daha yüksek değerlere taşıyacaktır. Sonuçta fırtınadan sonra kıyıya ulaşacağız diye bekleyeceğim.
Yer İmleri