Originally Posted by
deniz4837
mesut ve nuri, bu fırsatı tepti....5 haziranda yayınlanan bilançodan sonrada kafalarını duvara vuruyolar....olan biten bu....
çünkü iki adet dingil şunu dedi. a grubu payları biz alacağız sadece( davada 3 hissedar ve ben vardık).....bende dedim ki, sizin ANANIZ GÜZELMİ.......
zaten bu iki salak, bana doğacak prim borçlarının üzerine yatmak için bilerek kavga çıkardılar. sonucunda da , BEN ALABİLECEĞİM 500 BİNİ YAKARIM, ONLARIN ALABİLECEĞİ 5 MİLYON VE İTİBARINDA xxxxi xxxxxm....KİMSENİN xxxxxi YALAMAM, YALAKALIK YAPMAM.....
mesut konusunda YANILMIŞIM.....KABUL EDİYORUM....( YANILDIĞIM NOKTA İLK ZAMANDAKİ KONU DEĞİL......o salakların hepside, o hisseleri basiretleri bağlanıp, müjdata inandıkları için aldılar.....
müjdat bunlara, jeneratör fabrikası vericem size dedi, babayı verdi
benim gen yatırımdan aldığım para 17 bin 500+ prim+ sonradan bizim bloğa katılacak olanlardan alacağım para+ davaya istediğimi sokup sokmama özgürlüğü idi bu arada.
bu iki salak, sonradan katılanlardan alacağım 35 bin lirayada mani oldular, onları veto ederek ( zati xxxkafalıların veto hakkı bile yoktu).....susup oturup, salağa yatıp, sadece benim dediklerime uysalar, bu gün itibarı ile, müjdat uslu yu, çoktan o fabrikadan xxxxREDERDİM.....ve bunlarda kayıplarına, dava dışı kavuşurdu......
gen yatırımda şunlar olacak sırası ile ....... özsermaye tekrardan , negatife dönecek......
müjdat genyatırım hissedarlarının yüzde 91 lik payını, yüzde 3 e indirecek.... sermaye artırım yolu ile.....
tabii, bu hissedarlar bunu bilmiyolar. gördüklerinde ise, tekrardan yanıma gelecekler, çünkü buna nasıl engel olabilecekleri hususunda hiç bi bilgileri yok....onlar, her şeyi onlara gösterdiğimi sanıyolar......o kadar da SALAK DEĞİLİZ.....
Yer İmleri