Arkadaşlar katkılarınız için teşekkür ederim.
Yukarıdaki iletimi tekrar okuyun.
�magnetron nedir ?� kaç kişi biliyor mesela..Ama bunu bilmemeleri insanların mikrodalga fırın kullanmalarına engel olmuyor, Fişi takıyor, 1 dk. Sonra malzemesini ısınmış olarak alıyor yetmez mi? Kullandığımız her şeyin �tüm özelliklerini� biliyormuyuz, mesela TV, uydu alıcı, cep telefonu, laptop vb. Ama yine de kullanıyoruz.
Benim yazdığım sistemi de bir �hisse makinesi� olarak düşünün, Hisseleri herhangi bir gün QUEENSTOCKS denen makineye atıyorum, çıkan hisseleri alıyorum ; borsa şu seviyedeymiş, tekniği kötüymüş, sahibi yaramazmış, yılda 2 sefer temettü veriyormuş, hep aynı hisseler çıkıyormuş, FED şunu demiş, FITCH bunu demiş, dolar uçmuş, altın kaçmış, ev daha çok getiriyormuş, arsa almak daha iyiymiş, o beğenmiş, bu şunu demiş�. Eyvallah düşüncelerinize saygım sonsuz lakin bu yöntem bunlarla ilgili değil�.. Ben bu sistemi �çocuklarının geleceği için her ay bir altın kenara koyacak disipline ve bekleyecek sabıra sahip � insanlar için anlatıyorum, ben de onlardan biriyim. Aşağıdaki hikaye sistemin �felsefesini� çok iyi açıklamaktadır :
http://www.kendinigelistir.com/sagir-kurbaga/
�Hangi gün başlayayım� sorusunu özellikle cevaplamıyorum, zira farklı tarihlerin kullanılması sistemi uzun süre çalışır halde tutacaktır.
Diğer bir konu �hisse bulma yöntemleri� ile ilgili�
20-30 yıl sonra KOAH, kanser olmak için nasıl bugün düzenli sigara içerek, 10-15 yıl sonra kalp krizi, felç geçirmek ya da daha ileride Alzheimer, demans gibi hst.ları garantiye almak için bugün kola, fastfood, şerbetli tatlı yiyip, sigara içip, spor yapmayıp, streeessssli işlerimizde çalışarak geleceğimize yatırım yapıyorsak ; bahsettiğim getirileri elde etmek için adı geçen programı almanızı öneririm. Bulduğunuz siteler, hazırladığınız tablolar çok güzel, ellerinize sağlık..Ama ben alacağım hisseleri QUEENSTOCK�ta görmek isterim,size de en az birkaç dönem (en az 40 kez) karşılaştırma yaptıktan sonra kullanmanızı önerebilirim. (40 kez test ederseniz bulduğunuz sonuç bilimsel olarak kabul edilebilir oluyor...)
Sizler için bir site yaptım :
http://www.temelanaliz3.com/
Bu sitedeki yazılardan yaralanacağınızı umuyorum (yoksa 220 lira boşa gidecek). Sitedeki aksaklıklar konusunda yardım ederseniz hayır demem.
Bol kazançlar��
Yer İmleri