Sayfa 793/1019 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1. Ancak seçim için gelecek yıl asgari ücret 8 bin olursa (herşeyin fiyatı 2 kat artacağından) şimdi satılamayan evler 2 kata fiyata gidebilir.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Ancak seçim için gelecek yıl asgari ücret 8 bin olursa (herşeyin fiyatı 2 kat artacağından) şimdi satılamayan evler 2 kata fiyata gidebilir.
    Mevcut olanda, yerine aday olanda ümit vermiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bir şey soracağım şimdi temmuzda enflasyon 60 gelirse memur ve emeklinin maaşları yüzde 60 a tamamlanacak mi
    6 aylık enflasyonu hesaplayacaksıın yıllığı değil
    69 mu yok daha neler. Bu yıl mı? İmkansız.Bozguncular ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu?

4.  Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    Morgan Stanley'den TL Eurobond İhracı..

Vade 6 ay..

Getiri %38...
    https://twitter.com/omgencal/status/1499783844588834825

38 İn üstü politika faizimi bekliyorlar acaba ?
    ucuzdan kapatalım !!!!
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Mevcut olanda, yerine aday olanda ümit vermiyor.

Mevcudun ne olduğunu görüyor ve hissediyorsun...Gelecek olanın kim olduğu ve ne yapacağı önemlidir...

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Mevcudun ne olduğunu görüyor ve hissediyorsun...Gelecek olanın kim olduğu ve ne yapacağı önemlidir...
    Değişim mutlaka dinamizm getirir ama gözlerindeki ışıltıda hep popülizm var. Bunu aşamadıktan sonra dönüp dolaşıp hep aynı noktaya döneceğiz.

7. Marketler de fiyat artışları ve stokculukla ilgili birşey paylaşmak isterim.Sosyal medyada ayçicek yağlarının satışdan kaldırıldığına dair görüntüler var.Dün akşam Carrefoursa internet sitesinden ayçicek yağı aldım,ödemesini yaptım.Büğün yağı beklerden 18 saat sonra beni arayarak ücretini ödediğim yağın stokta olmadığı bilgisi verildi.3 ay önce aynı magazada zeytinyağı ve deterjan da aynı olay yaşandı ve fiyatları artırıldı.Şimdi zam beklenen bir ürünün satışdan çekilmesini biliyoruz da,satın almış olduğunuz,ödemesini yaptığınız bir ürünün gönderilmemesi ve bunun tekrarlanmasına ne denir bilemedim.

8.  Alıntı Originally Posted by hascan Yazıyı Oku
    Marketler de fiyat artışları ve stokculukla ilgili birşey paylaşmak isterim.Sosyal medyada ayçicek yağlarının satışdan kaldırıldığına dair görüntüler var.Dün akşam Carrefoursa internet sitesinden ayçicek yağı aldım,ödemesini yaptım.Büğün yağı beklerden 18 saat sonra beni arayarak ücretini ödediğim yağın stokta olmadığı bilgisi verildi.3 ay önce aynı magazada zeytinyağı ve deterjan da aynı olay yaşandı ve fiyatları artırıldı.Şimdi zam beklenen bir ürünün satışdan çekilmesini biliyoruz da,satın almış olduğunuz,ödemesini yaptığınız bir ürünün gönderilmemesi ve bunun tekrarlanmasına ne denir bilemedim.
    Sanal marketin düzenli müşterisiyim. Arada teslimat öncesinde böyle sorunlar oluyor. Özellikle çok talep gören ürünlerde ilk teslimata yapışmaktan başka çare yok. Normal zamanda 2 gün sonra teslim istesemde sorun olmuyor.

Sayfa 793/1019 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •